Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimse sizden atom parcalayin demedi, kasada para yoksa gidin fransa belcika alt liglerden scout transferi yapin. Bu vurdum duymazlik nedir? Dursunun ve digerlerin sevki kirildi heralde isdedikleri sekilde yetkiyi alamayinca.

Michael jacksoni,madonnayi,metallicayi ve daha nicelerini ulkeye getiren Gs lisesi mezunu ve Galatasarayli ahmet sani göreve getirin de yıldızları indirsin lan

Şaka bir yana, süper kupa maçına transfer yetişmeyecek galiba. Reziller.
Süper kupa maçına Dubois ve Kerem Demirbay ile çıkacağımız zaten belliydi haftalardır söyledik bunu formda ben de bir çok renktaşım da

Şimdi ihaleyi arttırıyorum bence lig maçına da yetişmeyecek transferler

Kutlu Akpınar: "Köhn'e Almanya'dan ciddi şekilde 7 milyon Euro'ya yakın bir bonservis bedelli teklif gelme ihtimali konuşuluyor. Okan hoca kalmasını istiyor ancak iyi bir teklif gelirse Okan hocanın raporu doğrultusunda sol bekte değişiklikler yaşanabilir..."

Normalde satılsın derim Köhn için maksimum görebileceğimiz teklif 7 mil.€ olur ama sezona sol beksiz devam etmek istemiyorum bu yönetim 6 aydır sağ bek alamadı şurda 6 günde sol bek mi alacak

Cenk’in 2 dk da bir Wan-Bissakanın menajerini darladığına eminim ama ispat edemem
Bissaka ciddi ciddi transfer döneminin sonuna doğru daha uygun bir maliyet ile transfer edilebilir Davinson örneğinde olduğu gibi. ManU takımında ciddi ciddi 3. sağ bek konumuna düşecek Mazroui alınırsa

Ama asıl soru şu Ağustos sonu Eylül ayına kadar filan sağ bek için beklenir mi? Tabii bir de Wan-Bissaka nın EPL de kalma ihtimali de var

AWB
Assignon
Doue
Jelert
Bah

Su ana kadar ilgilendigin ve medyada cikan hic bir oyuncuyu alamadin. Yuksek bonservis talep edilen oyuncular ile ilgilenmek ve gorusmeler yapmak zaman kaybi. Okan hoca’nin yerinde olmak istemezdim. Bakalim listede kacinci sirada yer alan oyuncuyu alacaklar.

Once Avrupa Sampiyonasini sonra Copa America’yi bahane ettiler. Yazdigim oyuncular arasinda Bah haric hic biri turnuvaya gitmedi.

Tarihin ödenen en yüksek bonservisi *Zidane’a ödendi, o dönem Real Madrid gelirinin yarısını verdi bonservisine, şu anki karşılığı 500 milyon euro oluyor.

Bizim için de Jardel transferi 50 plus net bir şekilde, o dönemki gelir seviyemizi bilmiyorum ama.
ntflix vs yapimcilarin yerinde olsam - zidane sureci kanimca basli basina belgesel /filmi yapilasi epik bir surec . keza, figo sureci de.

yazmisken aklimda kalanlari da yazayim istedim.perez -zidane konusunun *bizle alakasi olan kismi ve genel zidane real & juve denklemi ;
.

donemin real baskaninin juveli zidane'ye * mendilli transfer teklifini bizle oynadiklari super kupa maci gecesi yapmis olmasi. 23 agustos 2000 .

sehir efsanesi olabilecek tandans da bir anektod barindirir ~ adeta film sahnesinden firlamis - ilk teklif sinyali - .
*<- bunu da zidane *vogue dergisine verdigi ozel roportaj da belirtmisti.

hatirladigim ,
o surec de juve tarafi fazla naz yapsa da, en sonunda pes etmis guzel bir miktara yollar ayrilmisti. . . ki, o donem juve'li flippo inzaghi milan'a gitmis bunun uzerine zidane ayrilisi olmasi kolay bir durum degildi juve adina .

tum bunlari ayri baslik varsa keyifle tartisabiliriz aslinda...
zidane o donem juve ile kontrat uzatmis 2005e kadar devam edecekti.ana hedef ,kendisi donemi eksik olan *cl kazanmakti...

tezat bir sekilde bu ruyasina ayrilir ayrilmaz ulasmasi da kaderin cilvesi olsa gerek. versus levarkusen vole li cl kupa kazanimi .

unutmadan sunu da eklemek gerekir ;
neyseki, zidane'i reale yollayan *juventus, -gelen parayla- sonraki surecin efsaneleri arasina girecek isimlere de bir bakima taze para bulmus oldu. pozitif domino efekt .<-> buffon,nedved,thuram ilk aklima gelen ikonik juveliler.

son anektod @ zidane meshur 2006 kafa atmasi konusu da ilk degildir kendisi ozelinde. hafizam yaniltmiyorsa >
ayrilmadan once son sezon juve ile cl macinda hamburglu oyuncuya *kafa atmasi akabinde kirmizi gormesi (ayni mac davids de kirmizi gormustu)
*cl bir yana, bu *hareketi ile bi nevi ; ilk kafa atisi kendisine ballon d'or dan 2.*kafa atisi dunya kupasi + ballon d'or dan mahrum etmesi ....

@Keramettin TANRIVERDİ real'in o donemki *gelirin de yanilmiyorsam ; o donem yeni acilan idman tesislerini belediyeye satmalari ile gelen gelir vs akabinde zidane bonservis parasi cikti. sunum'u da inanilmaz pazarladilar tv,gzt vsvs ler den ucret karsiligi yayin,rop vs .

velhasil,

perez liderliginde *galacticos bazli kronolojiksel bir marketing basari cizgisi real ozelinde gozle gorulur sekilde bugune kadar gelindi . . .

zizou mukemmel bir futbolcudur nazarimda. konusu gecmisken nostalji karisimli degineyim istedim.

saygi ve selamlar.

Sevgili Murat. Bu gorduklerimiz daha birsey degil .Sezon acildiginda, Fenerbahce ve Koc destekli Anadolu takimlari klubumuze saldirdiginda, oyuncularin morali dustugunde Erdin Timur'u daha cok arayacagiz. Yoksa ben Galatasaray'in bir sezona eksiksiz bir takimla basladigini bir tek 1999 yilinda gordum. Ama Galatasaray'in her daim is bitirici ve de lobiyi iyi yapan, rakip takimlarla kapisan Ergun Gursoy gibi, Yurdasen Karahasan gibi, Adnan Polat gibi ikinci veya ucuncu adamlari vardi. Simdi elimizde Dursun Ozbek gibi kifayetsiz, Metin Ozturk gibi etkisiz ve Hatipoglu gibi acemi birisi kaldi. Mesele sagbek, orta saha olayindan daha derin.

Ne yazik ki Galatasaray'in etkili yonetici kaynagi kurudu. Hatirladigim ilk baskan rahmetli Selahattin Beyazit'ti. Sonraki baskanimiz Ali Tanriyar onun yonetimindeydi. Sonra Alp Yalman geldi. O da Ali Tanriyar yonetimindeydi. Sonra Faruk Suren. O da Alp Yalman yonetimindeydi. Sonra basa Mehmet Cansun ve Ozhan Canaydin geldi ama onlar da daha once Faruk Suren baskanlik doneminde yoneticilerdi. O esnada Abdurrahim Albayrak Florya'da abilik yapiyordu dusun yani.

Simdi birkac baskanlik doneminde ne yazik ki alttan kaliteli bir yonetici kadro gelmiyor. Bizim simdiki en buyuk sorunumuz ne yazik ki bu.
forumun girişine asılmalı bu yazı..

İnanılmaz ya. Mart 2023'den beri bu takıma 8 numara lazım ve Galatasaray bir tane oyuncu alamadı oraya. Gerçekten inanılmaz..

Benfica bir topçusunu 30 milyondan aşağı bırakıyorsa o oyuncu kesinlikle alınmaz

Kuslar bile tranafersizlikten Y seklinde gocetmeye baslamis.
1000009410.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt