- 2 Temmuz 2011
- 136.536
- 57.960
- 5.338
Biz de bennacer ve guidoyu alırız o zamanMilan alır fofanayi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz de bennacer ve guidoyu alırız o zamanMilan alır fofanayi
Süper kupa maçına Dubois ve Kerem Demirbay ile çıkacağımız zaten belliydi haftalardır söyledik bunu formda ben de bir çok renktaşım daŞaka bir yana, süper kupa maçına transfer yetişmeyecek galiba. Reziller.
Kutlu Akpınar: "Köhn'e Almanya'dan ciddi şekilde 7 milyon Euro'ya yakın bir bonservis bedelli teklif gelme ihtimali konuşuluyor. Okan hoca kalmasını istiyor ancak iyi bir teklif gelirse Okan hocanın raporu doğrultusunda sol bekte değişiklikler yaşanabilir..."
Bissaka ciddi ciddi transfer döneminin sonuna doğru daha uygun bir maliyet ile transfer edilebilir Davinson örneğinde olduğu gibi. ManU takımında ciddi ciddi 3. sağ bek konumuna düşecek Mazroui alınırsaCenk’in 2 dk da bir Wan-Bissakanın menajerini darladığına eminim ama ispat edemem
ntflix vs yapimcilarin yerinde olsam - zidane sureci kanimca basli basina belgesel /filmi yapilasi epik bir surec . keza, figo sureci de.Tarihin ödenen en yüksek bonservisi *Zidane’a ödendi, o dönem Real Madrid gelirinin yarısını verdi bonservisine, şu anki karşılığı 500 milyon euro oluyor.
Bizim için de Jardel transferi 50 plus net bir şekilde, o dönemki gelir seviyemizi bilmiyorum ama.
forumun girişine asılmalı bu yazı..Sevgili Murat. Bu gorduklerimiz daha birsey degil .Sezon acildiginda, Fenerbahce ve Koc destekli Anadolu takimlari klubumuze saldirdiginda, oyuncularin morali dustugunde Erdin Timur'u daha cok arayacagiz. Yoksa ben Galatasaray'in bir sezona eksiksiz bir takimla basladigini bir tek 1999 yilinda gordum. Ama Galatasaray'in her daim is bitirici ve de lobiyi iyi yapan, rakip takimlarla kapisan Ergun Gursoy gibi, Yurdasen Karahasan gibi, Adnan Polat gibi ikinci veya ucuncu adamlari vardi. Simdi elimizde Dursun Ozbek gibi kifayetsiz, Metin Ozturk gibi etkisiz ve Hatipoglu gibi acemi birisi kaldi. Mesele sagbek, orta saha olayindan daha derin.
Ne yazik ki Galatasaray'in etkili yonetici kaynagi kurudu. Hatirladigim ilk baskan rahmetli Selahattin Beyazit'ti. Sonraki baskanimiz Ali Tanriyar onun yonetimindeydi. Sonra Alp Yalman geldi. O da Ali Tanriyar yonetimindeydi. Sonra Faruk Suren. O da Alp Yalman yonetimindeydi. Sonra basa Mehmet Cansun ve Ozhan Canaydin geldi ama onlar da daha once Faruk Suren baskanlik doneminde yoneticilerdi. O esnada Abdurrahim Albayrak Florya'da abilik yapiyordu dusun yani.
Simdi birkac baskanlik doneminde ne yazik ki alttan kaliteli bir yonetici kadro gelmiyor. Bizim simdiki en buyuk sorunumuz ne yazik ki bu.
cmdir herhalde, o kadar eder mi o?Partey 20-23m? Olm kimle tsak geciyonuz?
Kendimi bildim bileli en leş transfer sezonunu yaşıyorum. Belmaslar bile çat çat iş bitiriciydi
Sanchezle barışı satanın otelinin önünde net sıçarım