Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlar hazır Slav topraklarına gitmişken oradan Wendel değil şarapenko ile dönecek gibiler. Sözleşmesi de seneye bitiyormuş, 15 milyon verip alırlarsa şaşırmam

Orta sahada 20 milyon Euroya alinabilecek o kadar oyuncu var…

Mesele bu ekip o kadar basiretsiz ve beceriksiz ki, ET 10-15 milyon Euroluk Torreira’yı 6 milyona getirirken, bunlar 5 milyonluk oyuncuya 20 verip transfer yaptik diyebilecek adamlar.

İlk mactan istifa sesleri bekliyorum ve umuyorum.

Bu kombine yolsuzlugunda parmaklari varsa zaten gecmis olsun, hapse bile girebilirler.

Sağ bek ve orta sahayı bitirmiş olsalar transfer döneminin sonuna doğru 10 numara fırsatı çıkar alırsın taraftar da destek verir yöneticiler hem yalan soyluyor hem muhabirlerle beraber algı yaparak taraftarı kandırmaya çalışıyor.Birde bu çıktı daha iyisi için uğraşıyoruz lafı var önce daha iyisiyle ugrasip olmuyorsa b planına gitmiyoruz da b planı cepte tutup a sınıf oyuncu kovaliyoruz havası veriyorlar.
Maalesef, katılıyorum. Vasata razı ettirdiler taraftarı..

nelsonun zeka ve fizik gücü olmasa topçu değil onuda şu son iki senedir geliştirdi
ilk geldiğinde o da yoktu

ne yazık ki rakip hocalar nelsona bilerek topu bırakır oyunu o kursun diye

istediğiniz kadar sevin beğenin gerçekler acıdır!

nelson ASLA bir A klasmanında bir topçu olmayacak
Biz de A+ bir takım olmadığımıza göre sorun yok

Kopenhagı küçümseme üzerine bir mesajdı, hak verdim böyle bir eğilim var genel olarak ama iş burada bitmiyor bide kültür alışkanlık gibi durumlar var, biz Rossa şans vermeyiz ya da ısrar etmeyiz örneğin, konuşulan rakamlar 10 milyon, ben alınmasını istemem ama alınsa bile ısrar ederim takımın parçası olsun diye, seni kastetmiyorum ama şlde oynamış diyenler aynı tahammülü gösterir mi, kulüp de ısrar edebilir mi acaba olası bir kötü performansta
Kopenhag küçümsenecek bir takım değil avrupa tecrübesi olarak fakat sıkıntı böyle sistem takımlarında her topçu iyi gözükebilir ve yanıltıcı olabilir.

Ben sadece örneğe katılmadım bu arada yoksa demek istediğini anladım.

Denemiş ve begenilmis emin bayramı 2 milyona hediye ediyorduk yani haklisin

Aktarıyor da ne kadar aktarıyor sonuçta sadece Ali Koçla olabilecek birşey değil bu.Gelirler bazında çok ondeyiz maaş yuku bahanesi olamaz hadi diyelim Ali Koca para aktarmasiyla oluyor bjk bitik durumda kadrosu İmmobile ye Rafa Silvaya para bayılıyor bunu hiç bir Galatasaray li taraftar kabul etmez.

Adamlar kim ne derse desin karşılıksız klübüne hibe ediyorlar.Bunlarda böyle çok adam var.Helal olsun adamlara.Bizde bir kırk yılda bir böyle adam çıkıyor sözde Galatasaraylı şerefsizler yüzünden bırakmak zorunda kalıyor.

Tüm bunların üzerine çıkıyor bizim başkan bozuntusu uefa tepemizde diyor.Bunu sırf florya projesi onayını almak için yalandan söylüyor.

Ulan bir defa karşı taraftan duymadım ben onu.nerede limitler nerede uefa..
Nefret ettim şu sözde Galatasaraylı başkan ve yöneticilerden.Nefret ettim şu genel kuruldan.
Ondan sonra forma al şunu al şuna üye ol.
Ulan şu taraftara birazcık güven verseniz dünyayı yıkar o taraftar..

iki sene üst üstte şampiyon olmuşuz.Şu yorumları yaptırıyorsunuz yaa çok büyük başarı yahu..Bunu dursun özbek ve yönetiminden başkası başaramazdı

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt