Mehmet BİLİCİOĞLU
10 Numara!
- 2 Aralık 2008
- 14.191
- 7.624
- 2.568
Bu kim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizde liste diye birşey olduğunu da ben düşünmüyorum 6-7 tane adam vardır hepsine teklif yapmışlardır bunların için olumlu dönüşler varsa Okan hocaya soruyorlardir.1. Bissaka
2. Mukiele
3. Bah
4. Doue
5. Jelert
Liste mantıken bu şekilde olmalıydı.
Bu kim
Maalesef, katılıyorum. Vasata razı ettirdiler taraftarı..Sağ bek ve orta sahayı bitirmiş olsalar transfer döneminin sonuna doğru 10 numara fırsatı çıkar alırsın taraftar da destek verir yöneticiler hem yalan soyluyor hem muhabirlerle beraber algı yaparak taraftarı kandırmaya çalışıyor.Birde bu çıktı daha iyisi için uğraşıyoruz lafı var önce daha iyisiyle ugrasip olmuyorsa b planına gitmiyoruz da b planı cepte tutup a sınıf oyuncu kovaliyoruz havası veriyorlar.
Biz de A+ bir takım olmadığımıza göre sorun yoknelsonun zeka ve fizik gücü olmasa topçu değil onuda şu son iki senedir geliştirdi
ilk geldiğinde o da yoktu
ne yazık ki rakip hocalar nelsona bilerek topu bırakır oyunu o kursun diye
istediğiniz kadar sevin beğenin gerçekler acıdır!
nelson ASLA bir A klasmanında bir topçu olmayacak
Sucu berber çaycı dan sonra , tribün lideri duyumu mu acep
Erden baskan rabiotu alırdı bence daha çokbissaka ve höjbjerg fizikli atletik tekniği olan ciğersiz A sınıf topçulardı tamda bizim eksiğimiz
ulan adam marsilyaya gitti beeee
marsilyaya giden bizede gelirdi!
lanet olsun!
Kopenhag küçümsenecek bir takım değil avrupa tecrübesi olarak fakat sıkıntı böyle sistem takımlarında her topçu iyi gözükebilir ve yanıltıcı olabilir.Kopenhagı küçümseme üzerine bir mesajdı, hak verdim böyle bir eğilim var genel olarak ama iş burada bitmiyor bide kültür alışkanlık gibi durumlar var, biz Rossa şans vermeyiz ya da ısrar etmeyiz örneğin, konuşulan rakamlar 10 milyon, ben alınmasını istemem ama alınsa bile ısrar ederim takımın parçası olsun diye, seni kastetmiyorum ama şlde oynamış diyenler aynı tahammülü gösterir mi, kulüp de ısrar edebilir mi acaba olası bir kötü performansta
NerdeeeeBu arada Tete bi yere mi gidiyormuş ?
ne diyo
Erden baskan rabiotu alırdı bence daha çok
Aktarıyor da ne kadar aktarıyor sonuçta sadece Ali Koçla olabilecek birşey değil bu.Gelirler bazında çok ondeyiz maaş yuku bahanesi olamaz hadi diyelim Ali Koca para aktarmasiyla oluyor bjk bitik durumda kadrosu İmmobile ye Rafa Silvaya para bayılıyor bunu hiç bir Galatasaray li taraftar kabul etmez.