Görkem Gönül
Kırmızı Üye
- 25 Eylül 2018
- 1.186
- 727
- 658
jelert richard rios gelirse barışırız dursunla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geçen seneki formalar aslan gibi dolaplarda duruyor yenisini almaya ne gerek varNedim Yiğit:”Galatasaray hiç transfer yapmasa ne olur?Elinde aslan gibi Kaan var,Barış Alper var.”
Bu kim
Adamı daha önceden biliyordum. Grupta Kopenhag gelince ilk ona bakmıştım hala kadroda mı diye.içimizi ferahlatan tümceleri sarf ettiğin için teşekkürler ahbert
kaç kez 90dksını izledin cölırt'ın merak ettim
Zaten orta saha almayacaksak mevcut kadroda ben sahsen ilk Berkan‘i yazarim Torreira‘nin yaninatorreira-berkan
oynadığımız tüm derbileri kazanmışız
geçen X de böyle bir bilgi görmüştüm
Here we go..Nedim Yiğit:”Galatasaray hiç transfer yapmasa ne olur?Elinde aslan gibi Kaan var,Barış Alper var.”
Elbette gelişir ama benim kafamdaki potansiyel anlayışı o değil. Yani nasıl anlatayım mesela Boey, ts'li Trezeguet'in Başak'ta kiralık oynadığı dönemde ona karşı rezil rüsva olmuştu ama potansiyeli izlediklerimden gördüğüm kadarıyla hala bir ümit besliyordum. Çünkü çok daha fazlasını vadediyordu. Nitekim çalışınca ve ona uygun oyun anlayışı ile oynayınca ortaya nasıl bir şey çıktı hep birlikte gördük.Renkdas adam 20 yaşında çalışan adam kendisini daha da geliştirebilir.Defansif anlamda her zaman istediğimizi alırız hucumsal anlamda daha ileri gideceğini düşünüyorum.
Transferler neredeewt kanks
Bizim yönetim o kadar basiretsizki ağırlıkları yok. Seçiliyor işteÖnüne gelene kafasına göre onursuz haysiyetsiz, terörist diyen adam
Yeniden kulüpler birliği başkanı seçiliyor, fevkalade
bunu eve dönerken yolda gördüm çok güldüm
oo daha 1 senemiz var demek - bonservisler düşsün diye bekliyoruz.Transferler 3.kampa yetişecek.
Taraftarımız müsterih olsun.
puhaha
25 yaşındaki messiyi 2 milyon euroya alsa dahi dursunla barışan bizden değildir.jelert richard rios gelirse barışırız dursunla