Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lan hülya avşar ile seda sayanın dergisi varmış eskiden aaaaaaaaa

içimizi ferahlatan tümceleri sarf ettiğin için teşekkürler ahbert

kaç kez 90dksını izledin cölırt'ın merak ettim
Adamı daha önceden biliyordum. Grupta Kopenhag gelince ilk ona bakmıştım hala kadroda mı diye.

Bizim maçlarda izledim. ManU 2 maçını, Bayern deplasman maçını ve sol bek oynadığı City maçını izledim.

Bizim içerdeki maçta zaten kızardı. Deplasmandaki maçta da erken sayılabilecek dakikada bir kart gördü diye hatırlıyorum. İçimden yine kızartır mıyız diye düşünmüştüm.

Şimdi tekrar baktım da Şampiyonlar Ligin'de bizim maçların dışında çocuk kart görmemiş. Bilmiyorum bana mı ilginç geldi ama değişik bir durum. Muhtemelen Boey'in bindirmeleri ile alakalı bir durum gibi duruyor.

Önüne gelene kafasına göre onursuz haysiyetsiz, terörist diyen adam
Yeniden kulüpler birliği başkanı seçiliyor, fevkalade

Renkdas adam 20 yaşında çalışan adam kendisini daha da geliştirebilir.Defansif anlamda her zaman istediğimizi alırız hucumsal anlamda daha ileri gideceğini düşünüyorum.
Elbette gelişir ama benim kafamdaki potansiyel anlayışı o değil. Yani nasıl anlatayım mesela Boey, ts'li Trezeguet'in Başak'ta kiralık oynadığı dönemde ona karşı rezil rüsva olmuştu ama potansiyeli izlediklerimden gördüğüm kadarıyla hala bir ümit besliyordum. Çünkü çok daha fazlasını vadediyordu. Nitekim çalışınca ve ona uygun oyun anlayışı ile oynayınca ortaya nasıl bir şey çıktı hep birlikte gördük.

Jelert'de bu olmayacak ben onu anlatmaya çalışıyorum. Bu adam tamam gibi duruyor yani baktığında seni heyecanlandırıp üstüne koyabileceği bir özelliği yok gibi. Bazı oyuncular böyledir hep 10 üzerinden 6-7 oynarlar ya heh bu adam böyle.

jelert bir askerdir ve bizim bu profile ihtiyacımız var bence sağ bekte.

jelert'e göre orta saha transferi şekillenecek demek ki.

Muslera
Kaan Nelsson Abdülkerim Köhn
Torreira Berkan
Baris Mertens Kerem
Icardi

Kupa macina böyle cikariz

Olimpiyatlar için açıklama yapmayı biliyorda iki kelime takımın eksikleri için açıklama yapmıyor zorla sovdurecek kendine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt