Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maaşı bir yerlerinden 7 milyon diye belirttiklerinden ciddi diye sallıyor 2.7 de nasıl 7 oluyorsa artık tabi orası muamma

futbolcu satarken dahi dolandırılan tek yönetim .Dursun başkanı alkışlıyorum

tete bize geldiğinde transfermrkt değeri 20 milyonun üzerindeydi.. şimdi ise 3 milyon alsak göbek atacağız havasına soktular.. bu da büyük bir başarı.. maaşı varmış bir de vay be.. bir oyuncu bu kadar kötü yönetilir..

tete bize geldiğinde transfermrkt değeri 20 milyonun üzerindeydi.. şimdi ise 3 milyon alsak göbek atacağız havasına soktular.. bu da büyük bir başarı.. maaşı varmış bir de vay be.. bir oyuncu bu kadar kötü yönetilir..
bizimkiler beceriksiz tamam ama oyuncunun hiç mi suçu yok
koca sezonu boşa geçirdi adam.

yemeyenin parasını yerler dursun para harcamarak iyi yaptım zannediyor ama yarın öbürgün küfürlerle uğurlanıp yerine gelen yönetim İnşallah çatır çatır bu paraları yer

Ya ne bonservisi beyler! Bu vitaminsizin sözleşmesinden ve yıllık maaş yükünden kurtulalım da bedavaya versinler. Ben bu kadar etkisiz eleman gibi bir oyuncu görmedim.

elano gittiğinde böyle bir şey yapmıştık sanki
elano blumer santos fc’ye transfer oldu

galatasaray profesyonel futbol takımı oyuncumuz elano blumer'in avro 2.900.000 bedelle santos fc'ye transfer olması konusunda anlaşmaya varılmıştır. oyuncu 31 aralık 2012'ye kadar başka bir takıma daha yüksek bir bedelle transfer olduğu taktirde elde edilen karın %50'si de şirketimize ödenecektir.

oyuncu aşağıda belirtilen alacaklarından vazgeçmistir:

2010-2011 sezonuyla ilgili olarak tahakkuk etmiş: 1.558.364 euro
12.000 abd doları

2010-11 sezonu sonuna kadar tahakkuk edecek: 1.200.000 euro

ileriki sezonlarda tahakkuk edecek toplam: 6.200.000 euro

menajer alacağı: 200.000 euro

olmak üzere şirketimizin toplam taahhüdü 9.158.364 euro ve 12.000 abd doları kadar azalmıştır.

elano blumer’e bugüne kadar galatasaray’a vermiş olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür eder ve bundan sonraki futbol yaşamında başarılar dileriz.

Hazır mısınız beyler?

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

1721835436084.webp

Bonservis bedelinden kimse bahsetmediğine göre rezalet bir anlaşmayla gitti demektir.

Bedava verip maaşını ödemeyi bile kabul etmiş olabilir bizi ileri zekalı transfer komitesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt