- 12 Haziran 2015
- 36.049
- 31.723
- 2.693
İlave olarak yabancı için yer açıldı.Yunus daha düşük bir rakama daha fazla katkı vereceği için, haliyle de rotasyonda Yunus'un gerisinde olacağı için mevcut maaşı ile gitmesi en doğrusu idi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlave olarak yabancı için yer açıldı.Yunus daha düşük bir rakama daha fazla katkı vereceği için, haliyle de rotasyonda Yunus'un gerisinde olacağı için mevcut maaşı ile gitmesi en doğrusu idi.
yeryüzünde olabilecek en kazma brezilyalıyı almakta bir transfer başarısıdır benceBu tete den hiçbir halt olmaz...Bu kadar faydasız,her kararı yanlış olan bir oyuncu uzun zamandır görmedim..
tete bile gidecek kerizler buluyorsa olivierada bulabilir ben gayet umutlandımTete ve Oliviera acil kurtulunması gereken isimler, üstüne birde para alıyorsak öpüp başına koyacaksın, darısı Oliviera'nın başına.
Sözleşme gereği bilgi veremiyorum gizlilik varŞantiye sefligi için mi
Kesinlikle sırada Sergio vardır diye düşünüyorum.Tete ve Oliviera acil kurtulunması gereken isimler, üstüne birde para alıyorsak öpüp başına koyacaksın, darısı Oliviera'nın başına.
Adam 24 yaşında piyasa değeri 10 milyon Euro şuan.Degerinin çok altında satmak yanlış bir durum.Tete ve Oliviera acil kurtulunması gereken isimler, üstüne birde para alıyorsak öpüp başına koyacaksın, darısı Oliviera'nın başına.
Ya oli istese gider de büyük ihtimalle zora koşuyor gibi geliyor bana.tete bile gidecek kerizler buluyorsa olivierada bulabilir ben gayet umutlandım
Güçer değil mi kankHürriyet göçer boşta ise alalım