Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu hafta sonuc alma haftasi ama bissaka ve mc tominay gibi isimler olsun bi zahmet artik.yani 10 milyona al su bissakayi.jelert en fazla 6 milyon eder

Listedeki 1 numaralar için beklemek doğru da,sureci kötü yönettiniz.

Şampiyon takımdaki havayı durup duruken bozduk ya transfer yok ilgilenen yok bu kadar parayı alıp nereye harcadık

Iskillendim.bissaka ve mc tominaya bakacağım ☺️

Benim elimde 30 m olsa muhabirler bu kadar harcayacagımızı söylüyor şöyle yaparım yabancı sınırını da göz önüne alarak tabikide üst düzey soru işareti bırakmayacak bir ortasahaya 15 m gömerim yabancı olacak tabiki de , kalan parayı da yani 15 m ye samardz tarzında 10 oynayan 8 e de evrilebilecek bir oyuncu alırım mertens yerine , sağ beke kiralık yerli çekerim yoluma bakarım Buda zeki çelik oluyor malesef , iki yabancı alırsak sağ bek ve ortasahaya o zaman on numara için kontenjan kalmıyor aldığın on numarayı yada mertensi tribünde oturtmayacagımızı varsayıyorum. Veya bissaka ve zehir gibi ortasahayı çekerim on numarada da ziyech ile falan yediklerim. Eğer sağ beke ciddi para vereceksen iyi bir adam almak zorundasın bide o adam yabancı kontenjanı yiyecek çünkü

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim elimde 30 m olsa muhabirler bu kadar harcayacagımızı söylüyor şöyle yaparım yabancı sınırını da göz önüne alarak tabikide üst düzey soru işareti bırakmayacak bir ortasahaya 15 m gömerim yabancı olacak tabiki de , kalan parayı da yani 15 m ye samardz tarzında 10 oynayan 8 e de evrilebilecek bir oyuncu alırım mertens yerine , sağ beke kiralık yerli çekerim yoluma bakarım Buda zeki çelik oluyor malesef , iki yabancı alırsak sağ bek ve ortasahaya o zaman on numara için kontenjan kalmıyor aldığın on numarayı yada mertensi tribünde oturtmayacagımızı varsayıyorum. Veya bissaka ve zehir gibi ortasahayı çekerim on numarada da ziyech ile falan yediklerim. Eğer sağ beke ciddi para vereceksen iyi bir adam almak zorundasın bide o adam yabancı kontenjanı yiyecek çünkü

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
15mye soru işareti bırakmayacak ortasaha kim olabilir mesela?

bu saatten sonra isimlerden öte aidiyetı oluşabilecek - kulübe heyecanla bakarak gelecek çalışkan adamlar olması haricinde beklentim yok.

isimlerden pes ettim

Lecce ilk on bir oyuncusunu bize vermez verse de yüksek fiyat çeker.

bu saatten sonra isimlerden öte aidiyatı oluşabilecek - kulübe heyecanla bakarak gelecek çalışkan adamlar olması haricinde beklentim yok.

isimlerden pes ettim
Jelert uyuyor gibi, bizi çok istiyormuş deniyor hep. Ama alabilecek miyiz müphem tabi

Ziyech sağ kanatta oynayacaksa Kabore veya o tarz 1 oyuncu alınmalı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt