- 1 Mayıs 2018
- 57.296
- 48.096
- 3.873
Tjkin dransferleri cop mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hala davul zurna ile görüşme yapıyorlar, çıldıracağım
Bide programlarda düğüne gelir gibi takım elbise giyisi var sanırsın harbiden birşey biliyor.Bu adam 30 yıllık muhabir
Ne konuşmayı biliyor
Ne 1 tane tutan haberi var
Liyakatın anasını ağlatmışlar
O 3m da tetenin maasidir bizim karsilayacagimiz3 milyon euro bonservis ve yıllık ücretinden kurtulmak mı? Bu lezzet Kaf dağında bile olsa yenir.
15mye soru işareti bırakmayacak ortasaha kim olabilir mesela?Benim elimde 30 m olsa muhabirler bu kadar harcayacagımızı söylüyor şöyle yaparım yabancı sınırını da göz önüne alarak tabikide üst düzey soru işareti bırakmayacak bir ortasahaya 15 m gömerim yabancı olacak tabiki de , kalan parayı da yani 15 m ye samardz tarzında 10 oynayan 8 e de evrilebilecek bir oyuncu alırım mertens yerine , sağ beke kiralık yerli çekerim yoluma bakarım Buda zeki çelik oluyor malesef , iki yabancı alırsak sağ bek ve ortasahaya o zaman on numara için kontenjan kalmıyor aldığın on numarayı yada mertensi tribünde oturtmayacagımızı varsayıyorum. Veya bissaka ve zehir gibi ortasahayı çekerim on numarada da ziyech ile falan yediklerim. Eğer sağ beke ciddi para vereceksen iyi bir adam almak zorundasın bide o adam yabancı kontenjanı yiyecek çünkü
SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kaynak mevcut mu?Icimden bir ses Gendry gelcek diyor
Jelert uyuyor gibi, bizi çok istiyormuş deniyor hep. Ama alabilecek miyiz müphem tabibu saatten sonra isimlerden öte aidiyatı oluşabilecek - kulübe heyecanla bakarak gelecek çalışkan adamlar olması haricinde beklentim yok.
isimlerden pes ettim
Kay aidat birader aidiyetbu saatten sonra isimlerden öte aidiyatı oluşabilecek - kulübe heyecanla bakarak gelecek çalışkan adamlar olması haricinde beklentim yok.
isimlerden pes ettim