Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan hocanın yerine olsam kampın son günü istifa ederim iyice batsın bu yönetim diye

Bu kadro bu haliyle şampiyon olur ulan!!! Ama avrup'da başarı isteniyorsa eksik yerler giderilmeli ve alternatifler alinmali!!!!!!

Neyse ben yemek yemeye gidiyorum boşuna transfer bekliyoruz burada.

Sevgilisi tarafından aldatilip,televizyon makinasina telefonla bağlanan ve sonrasında okan bayulgen tarafindan gece 2 de programa getirilip konuşan naciye cıngıllı gibiyiz,programda Naciye konuşurken arka planda sürekli ismail yk dan Allah belanı versin caliyor.biz de yorum yazarken öyle...

bugün kutlamalar hangi sehirde devam edecek

Dursun her katildi samipyonluk kutlamasi icin bir pop star edasinda para istiyor heralde, bu saatden sonra kutlama mi kalir?

Halka açık, borsada işlem gören şirkette bir gazetecinin "paralar nerede" diye sorması kadar saçma bir şey yok. Bakarsın 3 aylık bilancolara ve anlarsın. Anlamıyorsan, bir anlayana sorarsın. Bilancoda bir yamuk yapıldıgını düşünüyorsan, orada denetcinin kim oldugu yazıyor... gider onunla konusursun, bunu haber yaparsın. Herkes öğrenir 'paralar nerede'. Ama bunlarla kim uğraşacak, çek bir video, ver gazı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt