- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Yabanci basin transfer duyurduğu an baskin yayin gelirBir kaç gün mola verecekler. Şimdi birşey diyemiyorlar millet küfür eder diye. Önce herkes olan biteni unutsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yabanci basin transfer duyurduğu an baskin yayin gelirBir kaç gün mola verecekler. Şimdi birşey diyemiyorlar millet küfür eder diye. Önce herkes olan biteni unutsun.
Bravookan burukun dandik listesi yüzünden başımıza bunlar gelmekte
kimse gelmek ıstemıyorsa başka listeden ilerlenilmelidir!!
Haluklar da clickbait iyice, Doue’de son durum neyse yazsın şimdi madem bu kadar bilgi sahibi. Fenerli amigolardan ya da yabancı basından öğrenmek zorunda kalmasın insanlar. Yok ama o ? kapaklı 23:00 daki canlı yayında söyleyecek ne biliyorsa. Onda da 50dk beklemek zorundasın ilk istanbulspor’un yönetim kurulunu tartışacaklar.Umutu da üzdüler ve bunun icin ayrica mutluyum, kurtulduk haluklardan
izlemistirZagayi izliyorum.vildan atasever eskiden webcam kiziymiskendi dedi,keramettin abi izledi mi uye olup acaba kendisini
Ortam sıcak sogudunda geleceklerşu rezil duyumcu tayfanın sesi niye cıkmıyor :d
Deve kuşu gibi kafayı kuma mı gömdüler
Rezil bi grup ya. Ama tabi hic rezil olmuyorlar cunku bu ulkede imkansiz

Bravo Meliiihhhhhşu rezil duyumcu tayfanın sesi niye cıkmıyor :d
Deve kuşu gibi kafayı kuma mı gömdüler
Rezil bi grup ya. Ama tabi hic rezil olmuyorlar cunku bu ulkede imkansiz
Muhtemelen görüşmek istiyolardır. Cenk Ergünü gördüğünde kaçıyorlardırNORMALDE BU TAKIMLA TOPCULAR GÖRÜŞMEK İSTER GELEYİM DİYE
REZİLLER!

Jelertin elinde para olsa kendi kendini satın alıp bize getirecek resmen onu bile alamıyor herifler![]()
Alın gelin şu adamı yahu, hem solbekte oynayabiliyor, hadi geçtim orta sahayı, süper kupa maçına sağbeksiz çıkıcaz inanılır gibi değil.