Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Resepsiyonda arayan adam telefonu açinca kovacaklar mı da ne alaka yav adam görevini yapmış oluyor teknik olarak orada o gelen telefonu açarak zaten kimin aradıgından ona ne işini yaptı o.
Günde 1000 tane telefon gelen yeri sen bu şekilde sabote edip 10.000 kere arıyorsan o adam yapması gereken diğer işleri yapamaz aksatır ve hatta belki bir süre sonra sinirden küfür edip kapatabilir. Bu da belki işinden olmasına sebebiyet verir. O zaman herkes gelsin senin ziline bassın. Zilin amacı çalmak. Yanlışlıkla gelsinler bassınlar bakayım ziline 10. Basandan sonra camdan adamın üstüne atlıyor musun atlamiyor musun

Son nostalji.2005 yazını hatirlatmadi değil bu yaz
1000009580.jpg

Adnan Polat zamanında devre arası 1 milyon kar için Fernando Meira’yı satmıştı, stopersiz kalmış Kewell’ı oynatmıştık. Sezonu 5 gol 12 asist ile kapatan Keita’yı da 750 bin kar için satmıştı.

Dursun’un akıl hocası Adnan olduğuna göre, çok şaşırmamak lazım olan bitene

Atla deveyi karıştırıyorsun hocam. Resepsiyonu arayınca eline ne geçiyor gülüp tatmin olmaktan başka? Oradaki emekçinin çalışmasına engel oluyorsun. Hakka giriyorsun. Ha banane diyorsan senin bileceğin iş. Ben şikayete gitsem neye yarar ne demek? Varsa kanıtın git savcılığa şikayette bulun floryayi ara diyen olmadı ki sana
Minareyi çalan kılıfına uydururmuş diye bir sözü boşuna dememiş büyüklerimiz.

Bu arada böyle bir kanıt varsa bile taraftar nasıl bulsun. Biz reel bir gerçeklikten bahsediyoruz. Geçen 2 yıl kulübün kasasına rekor üstüne rekor para girmiş. Medya da olan, söylenen harcamalara bakıyoruz. Bunları düştükten sonra elde transfer için ciddi bir bütçemizin olması gerektiğini düşünüyoruz. Transfer sezonu başlamadan önce yönetimin söylediği de bu şekilde idi. Şimdi de taksitle adam almaya çalışıp 1 tane bile transfer olmayınca taraftar olarak sormamız/sorgulamamız doğal.

Gerçi biz sorgulasak neye yazar. Bugün eşref bey paraların nerede olduğu önemli değil diye açıklama yaptı. Ne de olsa kimsenin şahsi parası değil. Bu yüzden vicdanları rahat sanırım.

Tüm bunlar yüzden ancak kendimiz çalar kendimiz oynarız.

Doue'ye daha önce de 48 saat vermiştik. O ara Jelert ismi çıktı. akşamına Doue şartları kabul etti dendi. Aradan 3-4 gün geçti yine 48 saat veriyoruz. Şimdi yine kabul ederse süre başa dönecek, Eylül'e kadar gidebilir bu şekil.

Minareyi çalan kılıfına uydururmuş diye bir sözü boşuna dememiş büyüklerimiz.

Bu arada böyle bir kanıt varsa bile taraftar nasıl bulsun. Biz reel bir gerçeklikten bahsediyoruz. Geçen 2 yıl kulübün kasasına rekor üstüne rekor para girmiş. Medya da olan, söylenen harcamalara bakıyoruz. Bunları düştükten sonra elde transfer için ciddi bir bütçemizin olması gerektiğini düşünüyoruz. Transfer sezonu başlamadan önce yönetimin söylediği de bu şekilde idi. Şimdi de taksitle adam almaya çalışıp 1 tane bile transfer olmayınca taraftar olarak sormamız/sorgulamamız doğal.

Gerçi biz sorgulasak neye yazar. Bugün eşref bey paraların nerede olduğu önemli değil diye açıklama yaptı. Ne de olsa kimsenin şahsi parası değil. Bu yüzden vicdanları rahat sanırım.

Tüm bunlar yüzden ancak kendimiz çalar kendimiz oynarız.
Yav hocam yazdıkların haklı da adamın iş yerindeki resepsiyonu arayıp isyan edince ne oluyor çözüm bu mu sence? Gereken tepkiyi ilk resmi iç saha maçında taraftar verecek zaten merak etme.

Ben diyorum ki resepsiyonu arayınca noluyor yani sen bana geliyorsun olaylari anlatiyorsun. Olaylarda hem fikiriz zaten

Çalıştığın yeri özelden atar mısın? Bir tane yalan veya illegal haber bulursam yarin istifa edecek misin?
Kendi şirketim var.
Yurt dişina yazılım programları satıyorum.
Neyse hepimizin gönlü Galatasaray değilmi? Sonuçta sinirden fanatik olunca böyle şeyler olabiliyor. Burada bırakılımmı renktaş?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt