Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Madem gol sayısı yüksek ceza sahasına giren orta saha istiyoruz şu Gronbaeki neden su Rennese bıraktık arkadaş her yapmadigimiz transfere pişman oluyoruz daha iyileri ile oyaliyorlar bir sürü firsati da tepiyoruz bu arada.

Biz transfer beklerken dursunun rahatlık

Bunlar acaba hala bissaka için mi uğraşıyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Zagayi izliyorum.vildan atasever eskiden webcam kiziymis:unsure: kendi dedi,keramettin abi izledi mi uye olup acaba kendisini

Günde 1000 tane telefon gelen yeri sen bu şekilde sabote edip 10.000 kere arıyorsan o adam yapması gereken diğer işleri yapamaz aksatır ve hatta belki bir süre sonra sinirden küfür edip kapatabilir. Bu da belki işinden olmasına sebebiyet verir. O zaman herkes gelsin senin ziline bassın. Zilin amacı çalmak. Yanlışlıkla gelsinler bassınlar bakayım ziline 10. Basandan sonra camdan adamın üstüne atlıyor musun atlamiyor musun
Rtaş gunde 10.000 kez arandıgına dair imare varmı? Bu florya işinin şikayetiyle aynı mantıkta

Yav hocam yazdıkların haklı da adamın iş yerindeki resepsiyonu arayıp isyan edince ne oluyor çözüm bu mu sence? Gereken tepkiyi ilk resmi iç saha maçında taraftar verecek zaten merak etme.

Ben diyorum ki resepsiyonu arayınca noluyor yani sen bana geliyorsun olaylari anlatiyorsun. Olaylarda hem fikiriz zaten
Diğer konuda bende size katılıyorum. Resepsiyonu arayıp bunları yapmak saçmalık. Madem taraftar olarak bir tepkimiz var. Bunu organize edip dursun başkanın otelinin önüne ya da ne bileyim Florya/Rams Parkta bir oturma/yürüme eylemi düzenlense daha etkili olur. Medyada da gündeme gelir.

KAPa topçu bildirip alamadığımız dönemler gibi nöbet

şu rezil duyumcu tayfanın sesi niye cıkmıyor :d

Deve kuşu gibi kafayı kuma mı gömdüler

Rezil bi grup ya. Ama tabi hic rezil olmuyorlar cunku bu ulkede imkansiz
Umutu da üzdüler ve bunun icin ayrica mutluyum, kurtulduk haluklardan

şu rezil duyumcu tayfanın sesi niye cıkmıyor :d

Deve kuşu gibi kafayı kuma mı gömdüler

Rezil bi grup ya. Ama tabi hic rezil olmuyorlar cunku bu ulkede imkansiz
Bir kaç gün mola verecekler. Şimdi birşey diyemiyorlar millet küfür eder diye. Önce herkes olan biteni unutsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt