Can Canbay
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2011
- 4.433
- 5.542
- 1.958
@dursunözbek @cenkergün @ibohatipoğlu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Biri diğerinden ekmek çaldığında öyle sus pusmu kalalım yani?insanların ekmekleriyle oynamayın
Zenit Başkanı Alexander Medvedev: "Wendel hiçbir yere gitmiyor." (Championat)
İlk defa sana katılıyoruminsanların ekmekleriyle oynamayın
Hırsız olduğuna eminsen git delillerinle adalete başvur. Resepsiyonu arayinca eline ne geçiyor?Biri diğerinden ekmek çaldığında öyle sus pusmu kalalım yani?
Kanıt var mıBiri diğerinden ekmek çaldığında öyle sus pusmu kalalım yani?
Ben ordan görmedimNexus Sport yasakli degil mi? Onlardan haric öyle ceviren yok adamin röportajini.
Haberin ingilizcesi böyle
What about Wendel? They say that he has already agreed on a contract with "Galatasaray."
This is not true. Wendel is a Zenit player, Medvedev said in an interview with the correspondent of the Champions Ilya Nikulnikov.
Sen hırsız olmadığından eminmisin? Riva ve Florya yetmiyormu? Galatasaray taraftarına yalan söyleyip sonra hala şampiyonluk kutlamalarına katılması yetmiyormu delil olarak? Ben şikayete gitsem neye yarar? Sanki Floryada telefonu açıyorlar? Ne yapıcaz o zaman sus pus kalıcaz dimiHırsız olduğuna eminsen git delillerinle adalete başvur. Resepsiyonu arayinca eline ne geçiyor?
dursunla kime alcanAldık kime
Fazlasıyla varKanıt var mı
O zaman git mahkemeye başvurFazlasıyla var
Atla deveyi karıştırıyorsun hocam. Resepsiyonu arayınca eline ne geçiyor gülüp tatmin olmaktan başka? Oradaki emekçinin çalışmasına engel oluyorsun. Hakka giriyorsun. Ha banane diyorsan senin bileceğin iş. Ben şikayete gitsem neye yarar ne demek? Varsa kanıtın git savcılığa şikayette bulun floryayi ara diyen olmadı ki sanaSen hırsız olmadığından eminmisin? Riva ve Florya yetmiyormu? Galatasaray taraftarına yalan söyleyip sonra hala şampiyonluk kutlamalarına katılması yetmiyormu delil olarak? Ben şikayete gitsem neye yarar? Sanki Floryada telefonu açıyorlar? Ne yapıcaz o zaman sus pus kalıcaz dimi