Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3B560DBD-BA9D-4DE9-9DAF-046D01EEACA3.webp

@dursunözbek @cenkergün @ibohatipoğlu

Zenit Başkanı Alexander Medvedev: "Wendel hiçbir yere gitmiyor." (Championat)

Nexus Sport yasakli degil mi? Onlardan haric öyle ceviren yok adamin röportajini.

Haberin ingilizcesi böyle

What about Wendel? They say that he has already agreed on a contract with "Galatasaray."
This is not true. Wendel is a Zenit player, Medvedev said in an interview with the correspondent of the Champions Ilya Nikulnikov.

Nexus Sport yasakli degil mi? Onlardan haric öyle ceviren yok adamin röportajini.

Haberin ingilizcesi böyle

What about Wendel? They say that he has already agreed on a contract with "Galatasaray."
This is not true. Wendel is a Zenit player, Medvedev said in an interview with the correspondent of the Champions Ilya Nikulnikov.
Ben ordan görmedim

Hırsız olduğuna eminsen git delillerinle adalete başvur. Resepsiyonu arayinca eline ne geçiyor?
Sen hırsız olmadığından eminmisin? Riva ve Florya yetmiyormu? Galatasaray taraftarına yalan söyleyip sonra hala şampiyonluk kutlamalarına katılması yetmiyormu delil olarak? Ben şikayete gitsem neye yarar? Sanki Floryada telefonu açıyorlar? Ne yapıcaz o zaman sus pus kalıcaz dimi

Sen hırsız olmadığından eminmisin? Riva ve Florya yetmiyormu? Galatasaray taraftarına yalan söyleyip sonra hala şampiyonluk kutlamalarına katılması yetmiyormu delil olarak? Ben şikayete gitsem neye yarar? Sanki Floryada telefonu açıyorlar? Ne yapıcaz o zaman sus pus kalıcaz dimi
Atla deveyi karıştırıyorsun hocam. Resepsiyonu arayınca eline ne geçiyor gülüp tatmin olmaktan başka? Oradaki emekçinin çalışmasına engel oluyorsun. Hakka giriyorsun. Ha banane diyorsan senin bileceğin iş. Ben şikayete gitsem neye yarar ne demek? Varsa kanıtın git savcılığa şikayette bulun floryayi ara diyen olmadı ki sana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt