- 26 Ocak 2021
- 41.051
- 40.305
- 3.078
7 demişlerNe kadar?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
7 demişlerNe kadar?
Hoca kaptan yaptığı Berkanı kullanır ortasaha yedeği için yeni 8 gelince Demirbay da var yedek için, bek oyuncumuz kısıtlı halaKaan orta sahayi yedekler. Yabanci sayisi yükselmeseydi kesin giderdi ama artik kalma ihtimali var.
5 + %20 pay da makuldu7 demişler
GSC gurmelerni tespit sorusu
GSC forum tarihinde en çok istenilen, uğruna özel transfer nöbeti açılan oyuncu kimdir
15 değil 25'di. Ligin en değerli topçusuydu. Sağolsun fenermarkt 10 milyona düşürdü adamı 1 yılda. Bizim taraftar da çanak tutuyor işte.Tete’nin bize transfer oldugunda degeri 15 milyon euroydu
Bizde kötü bir sezon gecirdi ama potansiyel olan bir oyuncu
Ben 7 milyonun az oldugunu düsünüyorum
Tete’nin degeri 10 milyon euro
Maasi yüksek oldugu icin ve bu maas yükünden kurtulmak icin kabul edilmistir 7 milyon euro
Ayni tarz da bir oyuncu’yu yurt disindan getirmeye calisalim en az 10 milyon isterler
Aynisi Emin bayram icin de gecerli,Galatasaray’in alt yapi oyuncusu ve gecen sezon westerlo da cok iyi bir sezon gecirmis
U21’in kaptani
En az 7 milyon degeri var bana göre
GSC forum tarihinde en çok istenilen, uğruna özel transfer nöbeti açılan oyuncu kimdir
Yıl sonundaki imza parasının taksitinden filan da çıkılmış olabilir.Tete’nin bize transfer oldugunda degeri 15 milyon euroydu
Bizde kötü bir sezon gecirdi ama potansiyel olan bir oyuncu
Ben 7 milyonun az oldugunu düsünüyorum
Tete’nin degeri 10 milyon euro
Maasi yüksek oldugu icin ve bu maas yükünden kurtulmak icin kabul edilmistir 7 milyon euro
Ayni tarz da bir oyuncu’yu yurt disindan getirmeye calisalim en az 10 milyon isterler
Aynisi Emin bayram icin de gecerli,Galatasaray’in alt yapi oyuncusu ve gecen sezon westerlo da cok iyi bir sezon gecirmis
U21’in kaptani
En az 7 milyon degeri var bana göre
Sercan SararerGSC gurmelerni tespit sorusu
Sneijder?GSC gurmelerni tespit sorusu
Scoutibo mu takip ediyorsun püüüüühhhÇocuk 21 yaşında ,18 yaşında ne bekleniyordu diycem ama scout ibo haklıymış demekk değerlendirmesinde.cok potansiyelli
Orjin bek ya birde sol tarafida yedekliyebiliyor. Ha bencede gitstin ama sanki tutacak kadroda gibi duruyor.Hoca kaptan yaptığı Berkanı kullanır ortasaha yedeği için yeni 8 gelince Demirbay da var yedek için, bek oyuncumuz kısıtlı hala
Önemli o konuda bir yorumum yok zaten. Sadece o algıcı ve artık açık açık kendileri de belirtiyorlar Fb kanalı olduklarını çalışan birinin hastalık derecesinde GS'li olmadığını düşündüm.ekmek kazanmak her şeyden önemli
bu insanların hayatlarını bilemeyiz
Kim?Daha dün sag beke 10-11m vermeyecez demediler mi?
Sözleşmesinde madde varmış özelOlayın arka yüzünü bilemiyoruz. Oyuncular nankör olabiliyorlar. Tamam ben öderim ama hiç bir yere gitmem 4 sene daha parami çatir çatır alirim dese napcan mesela. Bir şekilde o ceza bize yansiyacak bence