Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tete’nin bize transfer oldugunda degeri 15 milyon euroydu

Bizde kötü bir sezon gecirdi ama potansiyel olan bir oyuncu

Ben 7 milyonun az oldugunu düsünüyorum

Tete’nin degeri 10 milyon euro

Maasi yüksek oldugu icin ve bu maas yükünden kurtulmak icin kabul edilmistir 7 milyon euro

Ayni tarz da bir oyuncu’yu yurt disindan getirmeye calisalim en az 10 milyon isterler

Aynisi Emin bayram icin de gecerli,Galatasaray’in alt yapi oyuncusu ve gecen sezon westerlo da cok iyi bir sezon gecirmis

U21’in kaptani

En az 7 milyon degeri var bana göre
15 değil 25'di. Ligin en değerli topçusuydu. Sağolsun fenermarkt 10 milyona düşürdü adamı 1 yılda. Bizim taraftar da çanak tutuyor işte.

Uganda 3. Ligi'nde normal mesleği garsonluk filan olup haftada 1 de hobi niyetine maça çıkarken gel seni pro yapalım diyerekten TR'ye getirilen herhangi bir Afrikalı kanat bile sezonu genelde 5 golden aşağı tamamlamıyor burada. Rakip ceza sahasına 1 tane duba koysan o dubaya çarpıp illa gol olurdu ama bu arkadaş 3. sınıf defans oyuncularının olduğu bir ligde gol atamadan sezonu kapadı. Fıkra gibi olay.
Velhasıl kelam, bahsi geçen futbolcu için bahsi geçen rakam bayağı iyidir, tabii doğruysa.
Yok şöyle potansiyel yok böyle potansiyel... Bizden önceki 2 kulüpte de olmamış, bizde de olmadı. Olur da Panathinaikos'da olursa alsınlar hayırlarını görsünler.

Tete’nin bize transfer oldugunda degeri 15 milyon euroydu

Bizde kötü bir sezon gecirdi ama potansiyel olan bir oyuncu

Ben 7 milyonun az oldugunu düsünüyorum

Tete’nin degeri 10 milyon euro

Maasi yüksek oldugu icin ve bu maas yükünden kurtulmak icin kabul edilmistir 7 milyon euro

Ayni tarz da bir oyuncu’yu yurt disindan getirmeye calisalim en az 10 milyon isterler

Aynisi Emin bayram icin de gecerli,Galatasaray’in alt yapi oyuncusu ve gecen sezon westerlo da cok iyi bir sezon gecirmis

U21’in kaptani

En az 7 milyon degeri var bana göre
Yıl sonundaki imza parasının taksitinden filan da çıkılmış olabilir.

Jelert’i Şampiyonlar liginde hem bize karşı hem Bayern Münih’e karşı izledik.
Şampiyonlar ligi seviyesi fizik ve tempo olarak dünyanın en yüksek seviyesi ve bu oyuncu 20 yaşında bu seviyede sınavı geçti.
Bayern Münih’e karşı oynadıkları deplasman maçında rakibi etkisiz ve çaresiz hale getiren oyuncuların başındaydı.
Bir de hem sağ bek hem sol bek olarak aynı standartta performans verdi.

Tete 7
Zani 6
Emin 4 ( %99 gibi)
17 milyon euro
Transfer bütçe en az 50 milyon olmalı 😡

Ertan Süzgün:

„Doue transferinde Galatasaray Rennes ile sözleşme imzalamış, Doue geçtiğimiz Cumartesi özel uçak istemiş Galatasaray ayarlamış sonra Doue telefonlara çıkmamış ondan sonra da farklı farklı istekler istemeye başlamış sonra Galatasaray vazgeçmiş“

ekmek kazanmak her şeyden önemli

bu insanların hayatlarını bilemeyiz
Önemli o konuda bir yorumum yok zaten. Sadece o algıcı ve artık açık açık kendileri de belirtiyorlar Fb kanalı olduklarını çalışan birinin hastalık derecesinde GS'li olmadığını düşündüm.

8 numara 10 nunara ve birde olursa bir solbek daha iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt