Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Depay zor bir insan, takımda Ziyech ve Zaha varken aşırı gereksiz transfer olur. Alsan nerede oynatacan o da belirsiz, kendisi forvet oynamayı seviyor. 10 numara da değil daha çok ikinci forvet rolünde kullanabilirsin verim alabilmek için.

Sakatlık sorunları da çok.

Bilmiyorum renkdaş, hatırlamıyorum. Ama ben pek olumlu bakamıyorum bu transfere. 2 tane nokta atışı transfer yapacaksın altı üstü ve biri bu olmamalıydı.
Bonservisinden bağımsız benim istediğim tip transferdi. Genç ve düşük maaş. O yüzden olumlu bakıyorum.

Depay Avrupa şampiyonasında iyi durumdaydı, formsuz değil
Santrafor arkasında Mertens’in oynadığı pozisyonda oynayacak ideal bir oyuncu
Mertens olmasaydı zaten girişinde bulunurduk kesin.

Depay zor bir insan, takımda Ziyech ve Zaha varken aşırı gereksiz transfer olur. Alsan nerede oynatacan o da belirsiz, kendisi forvet oynamayı seviyor. 10 numara da değil daha çok ikinci forvet rolünde kullanabilirsin verim alabilmek için.

Sakatlık sorunları da çok.
Mertens yedeğe çekilir.

Depay menajer haberidir. Alınacağı veya gündem de olacağını hiç sanmıyorum. Gerek yok zaten. 10'a isim transferi olursa bu James olur onun dışında oraya ben oyuncu alınacağını düşünmüyorum ama tut ki gerçekte gündem de öyle bir oyuncu olsun kiralık yada genç biri olur.

Jelert ve tete için açıklama nerede yav pana uel listesine bildirmiş tete yi,

bu konuda bile sınıfta kalmayı nasıl başarıyor bu yönetim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt