Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Depay iyi oyuncu ama yersiz bir transfer olur.

Orta saha ve yedek bek konusunda açığımız barizken Depay gereksiz olur. Üstelik geride bırakılmış 2-3 yılın sonunda hücum oyuncularımız arasında yeterince bir takım oyunu bağı oluştu.

Ancak Zaha falan takımdan gitmiş olsaydı Depay okey olurdu.

Bu arada 14 yabancı kuralinda 2 kişi maçı evinden izliyor. 2 tane daha kariyerli oyuncu alırsak Dubois hariç bir kişi daha sürekli mutsuz olacak. İsimli transfer yapmak ne kadar doğru olur bunu da hesap etmek lazım. Alacaksak bir kişi daha, bence biraz daha scout transferi / maliyeti uygun biri olmalı.

10 numarada Mertens’in kısa mesafede çabukluğu sayesinde ön alan pres etkinliğimiz artıyor.
Torreira da ani ön alan presini en iyi yapan muhtemelen Avrupa’da birkaç oyuncudan biri
Okan hocanın istediği 8 numara da muhtemelen kısa mesafede çabuk rakibi presle bozacak bir oyuncu. Wendel tercihi de ondan.
Wendel gelirse zaten Jelert gibi çabuk, agresif bir oyuncu, Barış gibi enerjik bir kanat ile bu pres oyunu mükemmele ulaşabilir.
Kendi oynadığı dönemde Fatih hocanın uyguladığı pres oyununun bugüne uyarlanmış versiyonunu oynatmak istiyor

Adam akıllı 8 alabilirsek Demirbayı 10 numara rotasyonuna çekebiliriz. 10 numara transferinin bir aciliyeti yok. Baba 8 ana odak noktası olmalı

Bu arada 14 yabancı kuralinda 2 kişi maçı evinden izliyor. 2 tane daha kariyerli oyuncu alırsak Dubois hariç bir kişi daha sürekli mutsuz olacak. İsimli transfer yapmak ne kadar doğru olur bunu da hesap etmek lazım. Alacaksak bir kişi daha, bence biraz daha scout transferi / maliyeti uygun biri olmalı.

Dubouis kalacak sanırım alt yapısı yapılıyor medya tarafından

Hem sağ hem sol bek yedeği olarak tribünde otursun derdim ama maaşı tribünde oturmak için epey yüksek

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Söyle düşünmek lazım Mertens tam usta sınıfında şuan ama tüm seneyi kaldıramaz bunu kendide söylüyor.Direk Depay üzerinden konuşmuyorum ama forvet arkası ya da 10 numara özellikli biri şart şuanda.
Şuan o pozisyon için Mertens'ten daha kalitesini bulup alamayız. Mertens dinlendiğinde Ziyech'i oynat ya da Batshuayi bile olur ara sıra. Demirbay da var mesela.

seneye kopenhag cl oynasaydı sağ beki de 6 maça çıksaydı kaç para ederdi?

Depay umarim yemdir. Acayip gereksiz bir yüksek maliyetli transfer olur.

Ona harcanacak para 8 No'dan sonraki firsat bir transfere kullanilsin.

Dello sporta girdim baktim, var böyle haber. Inter maas konusunda yer acmasi lazimmis onun icin suan depayi alamiyorlar gibi bisey ve Galatasaray devreye girdi yaziyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt