Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun, Erden Timur'u korumadigi için nefret objesi oldu zaten o olmasa veya böyle biri çıkmasa bugüne kadar da kalamazdı muhtemelen şimdi tek başına kaldı ve tüm tepkiler ona gelecek tabii yönetmek de onun işi.

Her transfer dönemi uzar vs de bu kez ihtiyaçlar çok önceden belliydi ve nerdeyse en çok gelir sagladigimiz ve en az ihtiyacımızın olduğu bir dönem haliyle erken bitmeli.

Son tavsiye gereksiz olmuş hayat futboldan ibaret değil ancak burada olduğumuza göre birçoğumuz için önceliklerden biri belli ki.

Hobi olarak yapacaksın. Hayatının merkezi değil. Gerçekten değmez. Ben de çok seviyorum Galatasaray’ı ama kendimi yiyip bitiremem.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Doue ve Jelert bizim ayarımızda değil. Bize ne vereceği bilinen sağ bek lazım . Olur mu olmaz mı tereddüte düşmememiz lazım. Ama bunları alamayan daha iyilerini nasıl alsınlar.

McTominay satılık değil
Wendel satılık değil
Hojbjerg Marsilya'ya gitti
Thuram Juventus'a gitti
Rabiot Ingiliz kulüpleri ile görüşüyor
Fofana Milan'la görüşüyor

Galatasaray ??

Öyle bi post atmışsın ki renktaş, 1 ay ban yemek için çok uygun cevaplar geliyor okuyanın aklına

Arkadaşlar Dursun Özbek ve kurrrrrrrrmayları sağ olsun kendimi fenerli gibi hissediyorum yani öyle bi tiksinti duyuyorum şuan bizim yönetime karşı

Hobi olarak yapacaksın. Hayatının merkezi değil. Gerçekten değmez. Ben de çok seviyorum Galatasaray’ı ama kendimi yiyip bitiremem.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Düşünce olarak ok da yaşadığımız ülkeyi düşününce hobi edinmek zor. Vakit ve nakit lazım ikisinin aynı potada erimesi zor, en kolay ve ulaşılabilir bu olduğundan bu kadar takip ediliyor zaten bunu bir hobi olarak kabul edersek.

Konuşmasa daha iyiydi, boş boş konuşup top çevirip daha çok sinirlerimizi bozacak şimdi. Yalancı beceriksizler. Yapacakları 2 transferi süper kupaya yetiştirememek gerçekten büyük başarı. Sanki bana bissakayla rabiot getirceklerde bekletiyolar.1 aydır uğraştıkları herif götü bezli doue!!! Rezil herifler Erden Timurun s…..kılı olamazsınız.

Her gün şampiyonluk kutlama rezilliğide baymaya başladı bu arkadaşlar hangi camiayı yönettiklerinin farkında değiller heralde süper kupa gider şlye giremezsek size kimse gitme sana muhtacım diye beste söylemez. Ortalık yıkılır haberiniz olsun sonra yapamadığınız o iki transfer bi tarafınıza kaçar…

Her gün şampiyonluk kutlama rezilliğide baymaya başladı bu arkadaşlar hangi camiayı yönettiklerinin farkında değiller heralde süper kupa gider şlye giremezsek size kimse gitme sana muhtacım diye beste söylemez. Ortalık yıkılır haberiniz olsun sonra yapamadığınız o iki transfer bi tarafınıza kaçar…
Az bile yapiyorlar bu gecen sene yapilan pisliklere
Ben olsam 40 gün daha kutlardim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt