Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayri cund bile artık haha vermiyor bana,o kadar ciddilesti herif.nasil bi transfer dönemi bu yarab?

Ben transfer yapılmadığı için sinirli değilim mesela mustafa cengiz dedi ki galatasarayın menfaatleri için almıyorum dedi almadı burda sorun iletişim problemi de ki bankalar birliğinden floryayı satmadan 2 sene içinde çıkacağım boeyden gelen parayı da buraya gömdüm kimseyi de almayacağım de sorun yok ama bunlar gidip panikle saçma sapan paralar verecekler çünkü pr ları düştü sen davul zurnayla gidiyorsun adam almaya 30 m lik adama 3 m veriyorsun rezil oluyorsun alma kardeşim alma para yok de açıkla nolduğunu alma kimseyi ama umutta verme ilk defa başarısız bir transfer dönemi geçirmiş olmayız alışığıyız bu sene de böyle olsun der geçeriz yine desteğimizi oluruz ama yetti artık dalga geçer gibi paraşütle kupa uçurup parti veriyorlar hala

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

HY: "Biz transfer gazetecisi değiliz arkadaşlar, bizi böyle kodlamayın. 15-20 yaşında çocuklar bizle bir şeyler yarıştırmaya çalışıyorlar. Yapmayın arkadaşlar."

HY: "Ben de o kadar geniş oynarım ki sosyal medyada, bildiklerimle duyduklarımla 500 bin takipçi bile yaparım fake hesapla. "

Hepinize sabır diliyorum. 30dk sonra burası yangın yerine döner. Banlanacaklarada selamlar şimdiden

Galatasarayda transfer bitmez duyarsam savcılık olurum

HY: "Eleştiriden hiçbir gün kaçmadık, kendimizle dalga geçmesini de biliriz. Biz kimseyi hedef de göstermedik, çok şükür transfer sezonu başından beri her verdiğimiz bilginin yüksek oranda doğruluğu var. Batshuayi'yi bizden öğrendiniz, Okan hocanın 100M TL üzerinde maaş alacağını ilk bizden öğrendiniz. Ayrıntılarıyla anlatmaya çalışıyoruz, iyi niyetimizden kimse şüphe etmesin rica ediyorum."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt