Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumda fiziği zayıf dediler 🙂🙂👍
Fiziği zayıf dedikleri şeyi yanlış anlamışsın hocam belli ki.

Nagatomo’nun Bjk maçlarını düşün Q7 çalımla ya da hızla geçemiyordu geçtiği anda tekrar ardında bitiyordu nefes aldırmıyordu. Jelert’te öyle

Ama direkt olarak vücut ya da size kullanan biri böyle omuz omuzaya aldığı zaman Jelert o durumlarda zayıf kalıyor. Çünkü kalıbı küçük.

Sacha Boey ile birebir aynı boydalar 1.78 mesela ama karşı karşıya gelince ne kadar farklı duruyorlar. Boey gidip Goretzka ile omuz omuzaya girince yıkılmıyor mesela hatırlarsan, aynı pozisyonda Jelert dezavantajlı maalesef.

O videoyu yapanların bu kadar ayrıntı düşündüğünü sanmıyorum

onlarla ne alaka

%15-85 falan yapsaydı dursun riva gibi yine övecek bir şey bulurdun
Nasıl ne alaka onların laflarıyla demedin mi? Şimdi aynı kişiler hasılat paylaşımı ve bahsedilen orana yetki vermek için el kaldırdı, bizim çekincelerimiz bitti dedi? Özbek'i övmedim sadece bana göre Florya'yı kendimiz yapamayız dedim bu kadar basit. Eleştirilecek kısmı da gayet eleştiriyorum. Kan davalısı gibi davranmıyorum sadece.

Depay Mepay karıştırmayalım hiç yıllık ücretler uçuyor satılma potansiyelli adam alalım Arjantinli forvet falan İcardi gidene kadar birşeyler öğretsin işte

Hocam zaten kimse Kerem’in kendini geliştirmediğini iddaa dahi edemez ama maalesef ki ruh hali hala çok gergin duruyor.

Bir iki sene yurtdışında takılsa ona da iyi gelir garibim sorumluluktan da kaçmadığı için hem 13.lük sezonu çıkıp sorumluluk aldı hem FB maçında yenildikten sonra çıkıp sorumluluk aldı. Harap oldu…

Elias jalert 2028 profili varmı fmde ileriye giden oyuncular varsa atabilirmi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt