Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim kadrodaydi ama yedek olarak kullanıyordum. 2027 yılında falan olmam lazım.Elias jalert 2028 profili varmı fmde ileriye giden oyuncular varsa atabilirmi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Benim kadrodaydi ama yedek olarak kullanıyordum. 2027 yılında falan olmam lazım.
Akyüz karayüz belli olur 8e göre..Ziyech çok hırslı başladı. Zaha çok istekli. Mertens geçen senenin verdiği rüzgarı arkasına aldı o da kampa çok iyi başladı
Batshuayi gayet iyi uyum sağladı ve istekli bir görüntüsü vardı
Icardi kampa ilk defa katıldı ve gayet fit geldi
Milli takım oyuncuları ve Davinson Sanchez başarılı bir turnuva geçirerek moralli bir şekilde kampa katılıyor
Sonunda sağ bek alındı ve o da hazır gelecek
As takımdan kimseyi kaybetmedik
Orta saha hamlesini de yapalım ve son iki sezonunda üzerinde bu kez Avrupa’da da daha ilerilere gidelim
asıl zararın maaştan olduğunu anlatamadık yaklaşık bi 10 yıldırAWB: €11.88m bonservis, €5.33m brüt maaş, dört yıllık maliyet €33.21m
Doue: €8.5m bonservis, €2m brüt maaş, dört yıllık maliyet €16.5m
Jelert: €11m bonservis, €1.08m brüt maaş, dört yıllık maliyet €15.32m
Jelert biraz daha gelişime açık yahut tavanı yüksek bir herif olsaydı çok iyi transfer olurdu, ancak şimdi Doue maliyetine Köhn aldık gibi bir durum oldu. Yine de maddi açıdan AWB ile kıyas kabul etmez
P nereye gitti?İlerde kimler izliyor diye merak ettim birde nasıl geliştigini
Manu chelsea'den falan teklif alıyor hatta 55'lik teklifi reddetmişti. Bende real'in elinden aldım çok maaş vererek.İlerde kimler izliyor diye merak ettim birde nasıl geliştigini
Doue ile 1.2 milyon Euro üzeri anlaşma sağlanmıştı.AWB: €11.88m bonservis, €5.33m brüt maaş, dört yıllık maliyet €33.21m
Doue: €8.5m bonservis, €2m brüt maaş, dört yıllık maliyet €16.5m
Jelert: €11m bonservis, €1.08m brüt maaş, dört yıllık maliyet €15.32m
Jelert biraz daha gelişime açık yahut tavanı yüksek bir herif olsaydı çok iyi transfer olurdu, ancak şimdi Doue maliyetine Köhn aldık gibi bir durum oldu. Yine de maddi açıdan AWB ile kıyas kabul etmez
hayri cund bjkye kaldırmış diye yorumsadım
jelert=linnes malesef uzgunum .Bana simdi gelip entel entel biseyler soyleyeceksiniz ama gerek yok.
Onlar net rakamlar, kulübe maliyeti bulmak için brüt rakam lazımDoue ile 1.2 milyon Euro üzeri anlaşma sağlanmıştı.
Jelert de 900 bin euro alacak galiba.
Arkadaşın bir sıkıntısı var Ziyech ile, herhalde Florya'da buna selam vermemiş olabilirBu arada Erinç berkana cok laf ediliyorken savunuyor ediyordu dogal olarak ama. Şimdi ziyeche yaptıgının farkı ne acaba surekli gonderme duyumu vermek nedir ya haber yok bir sey yok once git kapı ac dubois maasının 2.7 olmadiginı ogren ziyechle ugrasacagına
Tamam, senin brüt verdiğin rakamlar ile örtüşmuyor o zamanOnlar net rakamlar, kulübe maliyeti bulmak için brüt rakam lazım
Jelert net 650k'dan hesapladım bu arada
€1.2m net €2m brüt oluyor, yüzde 40 vergi varTamam, senin brüt verdiğin rakamlar ile örtüşmuyor o zaman