Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
Yok kendisini çok beğenirim has topçudur bilal kısa ve tayfur bingölle kıyaslamam bile@P. Enis Sever : de paul mahmut tekdemirin 1 tık üstüdür.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok kendisini çok beğenirim has topçudur bilal kısa ve tayfur bingölle kıyaslamam bile@P. Enis Sever : de paul mahmut tekdemirin 1 tık üstüdür.
Aklima sarigulun opucuk kondurdugu sahne geliyorGelirse soyunacagın bir topcu varmi rtaş
Prime mahmut tekdemir de paulu ekmek yer gibi yer @P. Enis Sever@P. Enis Sever : de paul mahmut tekdemirin 1 tık üstüdür.
Katılmıyorum bu görüşePrime mahmut tekdemir de paulu ekmek yer gibi yer @P. Enis Sever
Yav kardeşim o görüntüyü unutmaya çalışıyoruz. Sen yine hatırlatma derdindesin.Aklima sarigulun opucuk kondurdugu sahne geliyor
Sorma boyle seyler olm neyin pesindesin :d
takım akıyor
apokerım vasat
Bellinghamin formamız altında oynaması şahsımı avatarım ile bir olmuş kadar mutlu ederdi bu arada soyunmazdımda :dAklima sarigulun opucuk kondurdugu sahne geliyor
Sorma boyle seyler olm neyin pesindesin :d
Yanliz kac gündür yok menejeri hep yeni sartlar istemis, doue özel ucak istemis falan felan hepsi yalan. Inanmiyorum.Bu herif bariz bize düşman olmuş yalnız, bizim ilgimizi hiç yazmadı herhalde.
Makul fiyata gitmiş evet.
Düşman mi? Direk maaş aldığı için suyun karsi tarafından ne talimat gelirse onu yapıyor.Bu herif bariz bize düşman olmuş yalnız, bizim ilgimizi hiç yazmadı herhalde.
Makul fiyata gitmiş evet.
Siz niye milleti soyma derdindesinizGelirse soyunacagın bir topcu varmi rtaş
Masada takım kalmadı çünkü. Romaya rennes size vermicez kahpelik yaptınız çekti. Romaya koz olarak bizi kullandılar. Herifin gönlü bizde değildi. Bizim teklif işine gelse de Roma için bekletti. Önce biz sonra Roma cekildi. Sonradan dahil olan strasbourg aldi gitti. Bu kadar basit.Yanliz kac gündür yok menejeri hep yeni sartlar istemis, doue özel ucak istemis falan felan hepsi yalan. Inanmiyorum.
Ya biz beklettik ya da herif bize gelmeye kararsizdi, istemedi mi? Ikna mi edemedik? baska teklif mi bekledi?! Straßburg ne yav? Herifler hemen bitirdi isi 6m a. Biz niye, ne zamandir beri ugrasdimiza ragmen, bitiremedik?
Kim bilir neler dönmüsdür.