Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
antrenman macında

barış alper vasat

berkan üst düzey

yunus üst düzey

kerem üst düzey

apokerım vasat

kaan ayhan ortalama

icardi ortalama

oynamış

Aklima sarigulun opucuk kondurdugu sahne geliyor

Sorma boyle seyler olm neyin pesindesin :d
Bellinghamin formamız altında oynaması şahsımı avatarım ile bir olmuş kadar mutlu ederdi bu arada soyunmazdımda :d

Edit: tekrar düşününce vazgeçtim bu arada :asd: o mutluluk futbolla olçüşmez gibi

Bu herif bariz bize düşman olmuş yalnız, bizim ilgimizi hiç yazmadı herhalde.

Makul fiyata gitmiş evet.
Yanliz kac gündür yok menejeri hep yeni sartlar istemis, doue özel ucak istemis falan felan hepsi yalan. Inanmiyorum.

Ya biz beklettik ya da herif bize gelmeye kararsizdi, istemedi mi? Ikna mi edemedik? baska teklif mi bekledi?! Straßburg ne yav? Herifler hemen bitirdi isi 6m a. Biz niye, ne zamandir beri ugrasdimiza ragmen, bitiremedik?

Kim bilir neler dönmüsdür.

Bizim maaş imza parası ne kadar şu an? Bunlardan düşük olduğuna eminim, sadece yabancıları 41 milyon alıyormuş

Yanliz kac gündür yok menejeri hep yeni sartlar istemis, doue özel ucak istemis falan felan hepsi yalan. Inanmiyorum.

Ya biz beklettik ya da herif bize gelmeye kararsizdi, istemedi mi? Ikna mi edemedik? baska teklif mi bekledi?! Straßburg ne yav? Herifler hemen bitirdi isi 6m a. Biz niye, ne zamandir beri ugrasdimiza ragmen, bitiremedik?

Kim bilir neler dönmüsdür.
Masada takım kalmadı çünkü. Romaya rennes size vermicez kahpelik yaptınız çekti. Romaya koz olarak bizi kullandılar. Herifin gönlü bizde değildi. Bizim teklif işine gelse de Roma için bekletti. Önce biz sonra Roma cekildi. Sonradan dahil olan strasbourg aldi gitti. Bu kadar basit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt