- 1 Mayıs 2018
- 53.066
- 43.488
- 3.298
Bizim maaş imza parası ne kadar şu an? Bunlardan düşük olduğuna eminim, sadece yabancıları 41 milyon alıyormuş
bunu ana avrat sovmustum blokladi lol
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim maaş imza parası ne kadar şu an? Bunlardan düşük olduğuna eminim, sadece yabancıları 41 milyon alıyormuş
Haha lolbunu ana avrat sovmustum blokladi lol
Bu limit zirvaligi kalksın bir zahmet. Normalde yarı limitimizde olan takim bizden çok maaş ödüyor şuan. Ne yaptırım var ne kontrol ne bir bok. Şirketlerde geri bildirim kutusu gibi. Senede bir kere içi açılır okunmadan çöpe atılır gibi durum söz konusu. Sallayan yok limiti falanGalatasaray NET - Tete'nin 3'ü düşürüp Jelert ekleyince 45 civarı.
Ekli dosyayı görüntüle 254188
Beşiktaş NET -
Ekli dosyayı görüntüle 254189
10 15 arası %20neticeden uydurulmuş 1 sözleşme gibi durmakta.
ihtimal vermiyorum ama gerçekse cenk ergün sözleşmelerinden bi farkı yok
Yok %50 pay 20 üzeri giderse. 10-20 arasına giderse %25 pay yani. Her zamanki gibi ilgi, etkileşim için yarısını ödeyecek demiş. Yoksa anlaşma gayet mantıklı. Menajerine 1.1 milyon ödenmiş.9 olunca 9 bizim, 10 olunca 5 bizim yani çok gerçekçi duruyor.
Tercih edip etmemesi mesele değil ki. 1,5 ay peşinde koşup tercih etmemesi mesele. Adamlar McTominay için Londra’ya uçtu, Okan ile Bodrumda yemek yediği iddiaları da var ama 10 milyon € talebini orada öğreniyoruz. Her yaklaştığında adam başka istekler sunuyorsa son çare görüyordur seni. Zenit’in ayağına gidip Wendel çok para demek gibi. Okan Hocanın basına göre sağ bek listesi(basına göre diyorum ama yönetim Haluk’a ve nicelerine listeyi mail attığı için normal):Herşeyde yönetimi suçlamayın gelmek istemiyordur sorun çıkardı hadi bunlar salak diyorsun ikna edemedi geçen sene erden Timur varken assignon denen çöp poşeti düşme potasında ki burnleyi tercih etti ona ne diyeceksin transferde böyle şeyler olur normaldir her zaman her istediğin gelecek diye bişey yok
Paradesin kac ay pesinde kostuk renktaşTercih edip etmemesi mesele değil ki. 1,5 ay peşinde koşup tercih etmemesi mesele. Adamlar McTominay için Londra’ya uçtu, Okan ile Bodrumda yemek yediği iddiaları da var ama 10 milyon € talebini orada öğreniyoruz. Her yaklaştığında adam başka istekler sunuyorsa son çare görüyordur seni. Zenit’in ayağına gidip Wendel çok para demek gibi. Okan Hocanın basına göre sağ bek listesi(basına göre diyorum ama yönetim Haluk’a ve nicelerine listeyi mail attığı için normal):
1-AWB
2-Assignon
3-Doue
4-Büyük ihtimal Bah’tır
5-Jelert mi belli değil.
5. Sıradaki adamı alacaksak neden kampa yetişmiyor mesela transferler. DÖ Euro dedi, Copa America dedi, dedi dedi sadece Bah var Euro’da oynayan. Assignon denen çöp poşetini-nasıl çöpse artık- Roma istiyor. 9+2 Bons; 1,2 milyon maaş önerseydi ET’ye de ikna edemedi derdik.
150k’ye oynayan adamı 1,2 milyon €’ya 1,5 ay uğraşıp getiremezsen buna başka şey denir
Bu limit zirvaligi kalksın bir zahmet. Normalde yarı limitimizde olan takim bizden çok maaş ödüyor şuan. Ne yaptırım var ne kontrol ne bir bok. Şirketlerde geri bildirim kutusu gibi. Senede bir kere içi açılır okunmadan çöpe atılır gibi durum söz konusu. Sallayan yok limiti falanGalatasaray NET - Tete'nin 3'ü düşürüp Jelert ekleyince 45 civarı.
Beşiktaş NET -
Anlaşmanın nesi mantıklı hocam. Hangi devirde satıştan bu kadar pay oyuncuya ödeniyor. Kim bu tete Ronaldinho genetiği mi vardı bu adamda da böyle oranlar koyulmuş. O zaman her aldığımız adama bu oranları koyalim belesten cebine milyonlar indirsinler.Yok %50 pay 20 üzeri giderse. 10-20 arasına giderse %25 pay yani. Her zamanki gibi ilgi, etkileşim için yarısını ödeyecek demiş. Yoksa anlaşma gayet mantıklı. Menajerine 1.1 milyon ödenmiş.
Yakup yine etkileşim için kasmış ben onu anladım. Yoksa 3.1 milyon imza + maaş normal esktra gol asist ve CL yada AL'de başarı primleri varmış ki bunlar gerçekleşmedi. Yüzdeler de satılacağı paraya göre gayet güzel dağıtılmış.
Koşmadık ki. ET bizi tercih etmiyor diyordu zaten. Takım bulamazsa diye pusuya yattıkParadesin kac ay pesinde kostuk renktaş
hurmetler
yalı çocuğu futboldan çekildiği an bunlar batarGalatasaray NET - Tete'nin 3'ü düşürüp Jelert ekleyince 45 civarı.
Beşiktaş NET - 48.610,000 euro