Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5. Yıldızı takıp herkese kapak yapıp ekonomik olarak rakiplere göre çok daha iyi duruma geçecekken bu vasatlığı yaşatanların ecdadını seveyim.

Yetki full alinamadigi icin yönetim gelen parayi kullanamicak. Bu yüzden cimri duruyorlar, kendi paralarini ortaya koymuyorlar koymak istemiyorlar transfer bu yüzden de yavas ilerliyor. Örnegin kulüpler büyük meblalarda teminat istiyor, orada kimse elini tasin altinda sokmak istemiyor. Bunu erden timur yapabiliyordu.

Yav José rodriguezleri,jem karacanlari gördük.ffpler çektik.fatih hoca 6 ay forvetsiz kaldi,üstüne feghouliyi de satıyorlardi 2018de.herif şampiyon yaptı, bisey olmuyorsa bazen daha iyisi içindir.hatipoglu iyi niyetli ama acemi,sorumluluk alması cesaret işi.ders de aldılar,az sakin

fb sezonu açtı salı günü Cl eleme oynayacak, biz sabredelim acelemiz yok

Bir şey sormak istiyorum;

90'ların sonu, ben çocuktum. Galatasaray'ın parası yoktu. Oyuncular maaşlarını gecikmeli zar zor alıyordu.

2000'ler. Büyümeye başladım, lise falan. Galatasaray'ın parası yoktu.

2010'lara girdik, yine para yoktu, son gün isimler bekleniyordu fiyat düşsün falan.

2020'lere girdik, yine para yoktu.

2024. Para yok.

Niye böyle? Gerçekten tüm merakımla soruyorum bunu
Para yok rts

oooo yakıb yalıyor
1721591057442.webp

Bir şey sormak istiyorum;

90'ların sonu, ben çocuktum. Galatasaray'ın parası yoktu. Oyuncular maaşlarını gecikmeli zar zor alıyordu.

2000'ler. Büyümeye başladım, lise falan. Galatasaray'ın parası yoktu.

2010'lara girdik, yine para yoktu, son gün isimler bekleniyordu fiyat düşsün falan.

2020'lere girdik, yine para yoktu.

2024. Para yok.

Niye böyle? Gerçekten tüm merakımla soruyorum bunu

Nedeni burada milletin yalaya yalaya bitiremediği lise, Galatasaray kapalı bir organizasyon, büyüyemez, tavanına ulasamaz yaklasamaz bile. Çünkü hepi topu 20-30 tane lisenin elinde dönen bir organizasyon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt