Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wendel’i bitirsinler yeter. Gerekiyorsa pahaliya alalim!

20yse 20. 25se 25. İhtiyacimiz var kardeşim. Bir oyuncumuz da pahali olsun napalim.

Bek bi sekilde bulunur.

Fenerin cakma İcardi bile sayilmayacak oyuncuya verdigi paraya bakin. 25 milyon Euro!

Almayın abi forma vs hiç bir ürün almayın. Para bulmak onların işi ne b.ka o koltukta oturuyorlar. Elimden geldiğince destek veriyorum dün kardeşim abi forma dedi kes sesini alacaksan sen al dedim valla bu herifler gitmeden bileklik bile almam. Yeter bu taraftarın enayi yerine koyulduğu hep bir bahane hep bir bahane yeter da alemin kerizisi biz miyiz.

Madem artık gizli yürüyecek imiş işler, o halde bir isim çıkar çıkmaz biter artık, ders aldık denilmiş. Göreceğiz süreci.
Bitecek olan kim?jelert,rabiotun şartlarını kabul etmişsin,premier lig takımları yüzüne bakmazsa belki o.baska da adam yok.mx tominayi hala zorluyorlar ama 25 milyon falan istemişler

Bayernin sağ beki yada parisin sağ beki gelebilir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Wendel’i bitirsinler yeter. Gerekiyorsa pahaliya alalim!
Kulübü vermiyor ki, bizim de Zenit'in istediği peşinatları verebilecek ekonomimiz yok. Yani bu transfer büyük olasılıkla olmayacak, yakında olumsuz sonuçlandığı haberlerini görürüz zaten.

Bitecek olan kim?jelert,rabiotun şartlarını kabul etmişsin,premier lig takımları yüzüne bakmazsa belki o.baska da adam yok.mx tominayi hala zorluyorlar ama 25 milyon falan istemişler
Ben bitecek bir isim olduğunu sanmıyorum ya, biraz yangın söndürmek için o cümle, klasik yani. Yoksa yarın biri bitmeli madem Doue olmuyor, diğer ismi bitirir kampa yetiştirirsin; ama bizim bu aşamaya getirdiğimiz bir isim olduğunu düşünmüyorum...

Hatirlar misin gecen sene sponsorlar sıraya girerdi. Ah Erden baba ah!

Kulübü vermiyor ki, bizim de Zenit'in istediği peşinatları verebilecek ekonomimiz yok. Yani bu transfer büyük olasılıkla olmayacak, yakında olumsuz sonuçlandığı haberlerini görürüz zaten.

Gerekiyorsa Dursun cebinden versin pesinati.

Butun transferleri ben yaptim diye gezmesini biliyor ortalikta! Hergun baska sampiyonluk kutlamasina katilmayi biliyor!

Güzel şeyler olucak bence biraz rahatlamak lazım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt