- 12 Haziran 2015
- 36.026
- 31.692
- 2.693
Madem artık gizli yürüyecek imiş işler, o halde bir isim çıkar çıkmaz biter artık, ders aldık denilmiş. Göreceğiz süreci.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu anki Hojbergle tek ortak noktaları orta saha olmaları o kadar farklı bir profil mckennie
Senin kuş ötüyor mu halaBu nöbet bitmeli arkadaş
Transfer falan olmayacak gidin gezin, film falan izleyin.
Bitecek olan kim?jelert,rabiotun şartlarını kabul etmişsin,premier lig takımları yüzüne bakmazsa belki o.baska da adam yok.mx tominayi hala zorluyorlar ama 25 milyon falan istemişlerMadem artık gizli yürüyecek imiş işler, o halde bir isim çıkar çıkmaz biter artık, ders aldık denilmiş. Göreceğiz süreci.
Kulübü vermiyor ki, bizim de Zenit'in istediği peşinatları verebilecek ekonomimiz yok. Yani bu transfer büyük olasılıkla olmayacak, yakında olumsuz sonuçlandığı haberlerini görürüz zaten.Wendel’i bitirsinler yeter. Gerekiyorsa pahaliya alalim!
Ben bitecek bir isim olduğunu sanmıyorum ya, biraz yangın söndürmek için o cümle, klasik yani. Yoksa yarın biri bitmeli madem Doue olmuyor, diğer ismi bitirir kampa yetiştirirsin; ama bizim bu aşamaya getirdiğimiz bir isim olduğunu düşünmüyorum...Bitecek olan kim?jelert,rabiotun şartlarını kabul etmişsin,premier lig takımları yüzüne bakmazsa belki o.baska da adam yok.mx tominayi hala zorluyorlar ama 25 milyon falan istemişler

Bayernin sağ beki yada parisin sağ beki gelebilir
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hangi iş gizli yüreyecek, transferden sorumlu adam wendeli canlı yayında analiz ettiMadem artık gizli yürüyecek imiş işler, o halde bir isim çıkar çıkmaz biter artık, ders aldık denilmiş. Göreceğiz süreci.
Kulübü vermiyor ki, bizim de Zenit'in istediği peşinatları verebilecek ekonomimiz yok. Yani bu transfer büyük olasılıkla olmayacak, yakında olumsuz sonuçlandığı haberlerini görürüz zaten.
wendel yemHangi iş gizli yüreyecek, transferden sorumlu adam wendeli canlı yayında analiz etti