Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Psikolojim bozuldu transfer haberi bakmaktan ismi çıkan oyuncuların maçlarını izlemekten umutlanmaktan lanet olsun Galatasaraya aşığım bizim sevdiğimiz kadar yöneticiler sevmiyor bu takımı

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sene 2007 haziran veya temmuz

Ufacigim dayimin yazligina gitmistim

Sabah 9-10 gibi yazliktan ciktim denize dogru gidiyorum

O zamanlar gazeteler ünlüydü tabi bi bakkalin onunden gecerken bi gazetenin manşetinde lincoln fotografi gördüm

Yaklastim baktim lincoln galatasaray’da yaziyor. O zamanlarda da lincoln’u acayip seviyorum

O sevincle 1 km falan aralıksız kosa kosa denize attim kendimi

Hayatimin en enfes günüydü

Bu yönetimin yapacağı her hamle kulübün geleceğine ipotek koymak olacak gibi duruyor. Belki de hiç transfersiz kan ve gözyaşı vadeden bir sezon geçirmek daha hayırlı olabilir. 1 seneye olağanüstü seçim ile bunları defedebilir ve en azından geleceği kurtarabiliriz.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu sene 47,3% olmus. Meloni su ülkeye gelen yeni yabancilar icin gecerli olan tek 23% civari vergi ödeme isini kaldirmisti. 31.12.2023e kadar imzalanan sözlesmeler icin ama o halen gecerliymis ve onun icin Inter mesela Mkhitaryana yeni yila girmeden sözlesmeyi imzalatmis.
yani el nesyri roma'ya gitse 6 net + %47,3 vergi mi olacaktı roma için maliyeti

Ohaaaaaa tespite bak

Duzenli oynayan ve skor katkisi gayet iyi olan wendel ne alaka simdi?dun bile 2 asist yaptı.gördüğüm en saçma ve gerizekali tespit.claudinho ve wendel kalmak istemiyor rusyada.asil obez maximinden arap takımı 1 senede neden vazgeçmiş ve araplar neden bayram etmis,onu anlatsın kamil

Burak elması sevmiyoruz başarısız buluyoruz onun aldığı topçular sayesinde ayaktayız boeyi o aldı barışı o aldı Nelson u o aldı başarısız hamleleri pahalıya patlayan transfer olmadı maaş olarak elden çıkarabiliyoruz , bu yönetim şu an ağzımıza ediyor gidecekler panikle saçma sapan maaşlar verecekler elimizde kalacak oyuncular . Aldıklarını gençlere bakın bi hangisinde ışık var hangisi bonservis kazandırır . Bu taraftar burak elması rezil ederek gönderdi bunları tefe koyup göndeririz böyle devam ederlerse hepimizin ruh sağlığını bozdular . Kardeşim sen neden hojbergi alamıyorsun 14 m verip ikna edemiyorsun oyuncuyu eğer bize ikna edemiyorsan bende yöneticilik yaparım veririm parayı gelmezse türkiyeyi istemiyor derim sen neden 30 m isteyen takıma 3 m teklif edip takımın pr ını yerin dibine düşürüyorsun göreceksiniz bunlar mc tominaya bile 5 m falan teklif etmişlerdir adam pl de 11 başlıyor. Bu riva paraları nereye gitti boey bakambu paraları nereye gitti 35 m Nakit girdi takıma ortada para yok kombine falan hiç saymıyorum floryayı da riva gibi gidip hediye edecekler ben başımıza geleceği biliyorum

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt