- 6 Eylül 2014
- 83.199
- 56.774
- 4.283
Şu herife ayar oldugum kadar kimseye olmuyorumDoue'yi yine almisik, hayirli olsun
Savaş Çorlu: "Guela Doue transferi yüzde 99.9 bitti."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu herife ayar oldugum kadar kimseye olmuyorumDoue'yi yine almisik, hayirli olsun
Savaş Çorlu: "Guela Doue transferi yüzde 99.9 bitti."
Medyada ayar olunacak 700. Adam falanŞu herife ayar oldugum kadar kimseye olmuyorum
Benim ilk siramda. Sabaha kadar tokatlarimMedyada ayar olunacak 700. Adam falan
Emrem nokta atışı bir tespitbenim fikrim beni ilgilendirmez
Doue,Wendel,Jelert v.b.Evet slmaleyk
Kimlere alamadik bugun
Nevzat mevzat varken savasi 1 noya koymak dözbek sevdalisina yakisirdiBenim ilk siramda. Sabaha kadar tokatlarim
O sanki Dursun Özbek tarafi değildi. Bunu içlerine almayınca düşman oldu. Yoksa sabah akşam yaliyorduNevzat mevzat varken savasi 1 noya koymak dözbek sevdalisina yakisirdi
Kaynak ver rtas kim diyoBu sefer gerçekten gelecek rtaş.
Kap'ta bilançolar paylaşılıyor. Geldikleri ilk sene 900 milyon TL civarı zarar yapmıştık, geçen sezon ise 600 milyon TL kar(9 aylık dönem) yaptı Sportif AŞ.Nerde kardeşim nerde yazıyor bunlar hangi bilançoda veya yayınladıkları ekonomi planında yazıyor noldu bu paralar
SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hacı Ali Bektaş yalan mı soyleyecekKaynak ver rtas kim diyo
Riva projesini diyorum hani real seviyesine gelecektik ekonomik olarak öyle vaatler verilmişti seneler önceKap'ta bilançolar paylaşılıyor. Geldikleri ilk sene 900 milyon TL civarı zarar yapmıştık, geçen sezon ise 600 milyon TL kar(9 aylık dönem) yaptı Sportif AŞ.