Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burhanın haberini görmeden tahmin yürüttüm bunlar para yok muhabbeti yapacaklar diye . Kış sezonunda boeyden bakambudan 35 m geldi dediler ki kurşunumuzu yazın atacagız şimdi kullanmayacağız dediler hatta sağ bek sol bek kiralık alacaklardı şimdi nerde bu paralar kafayı yememek elde değil gerçekten

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burak elması sevmiyoruz başarısız buluyoruz onun aldığı topçular sayesinde ayaktayız boeyi o aldı barışı o aldı Nelson u o aldı başarısız hamleleri pahalıya patlayan transfer olmadı maaş olarak elden çıkarabiliyoruz , bu yönetim şu an ağzımıza ediyor gidecekler panikle saçma sapan maaşlar verecekler elimizde kalacak oyuncular . Aldıklarını gençlere bakın bi hangisinde ışık var hangisi bonservis kazandırır . Bu taraftar burak elması rezil ederek gönderdi bunları tefe koyup göndeririz böyle devam ederlerse hepimizin ruh sağlığını bozdular . Kardeşim sen neden hojbergi alamıyorsun 14 m verip ikna edemiyorsun oyuncuyu eğer bize ikna edemiyorsan bende yöneticilik yaparım veririm parayı gelmezse türkiyeyi istemiyor derim sen neden 30 m isteyen takıma 3 m teklif edip takımın pr ını yerin dibine düşürüyorsun göreceksiniz bunlar mc tominaya bile 5 m falan teklif etmişlerdir adam pl de 11 başlıyor. Bu riva paraları nereye gitti boey bakambu paraları nereye gitti 35 m Nakit girdi takıma ortada para yok kombine falan hiç saymıyorum floryayı da riva gibi gidip hediye edecekler ben başımıza geleceği biliyorum

O dönem dursun geleceğine Burak kalsın dediğim için linç yemiştim😄 Erden beyi tanımıyordum tabi. Ona da sallamistim

Şimdiye kadar yoktu likit mimit yeni mi türedi, bu keltoş transferler şöyle geliyor böyle geliyor derken neredeydi limit ?

"biz her iki kulübü de kızdıracak ne yapmış olabiliriz?
iki kulüpten kastım rennes ve zenit.
her ikisi de bugün benzer şekilde transfere konu olan futbolcuların resimlerini kapak yaptı.
gelin alın anca resmini alırsınız gibi hasmane tutum içine girdiler.

gerçekten öğrenmek için soruyorum.
parası olan alıcının ve satmaya meyillli satıcının olduğu bir ortamda işler nasıl bu hale gelebiliyor?
biz adamların anasına falan mı sövdük arkadaş yani gerçekten aklım almıyor.
ne yaptınız adamlara nasıl düşmanca tavır içerisine girdiler ?"
(21 Temmuz 2024 00:12 · timoti )

Doue, Premier lige en kısa sürede nasıl zıplarım diye düşünüyordur ki en muhtemeli şampiyonlar ligi oynayacak olan bizledir burayı istememe ihtimali yok bence yönetimin beceriksizliğini oyuncuya yüklemeyelim.

Limit degilde en büyük sorun kulüpler teminat istiyor, bizim cimrilerde elini cebe sokmuyor. Garanti veremiyor vermek istemiyor. Erden timur varken bu sorun yoktu iste.

Ne limiti kardeşim bu takımın hocası çıkıp demedi mi bütçemiz var rahatız diye.

Limit falan kimse yemez boş yapmasınlar. Ha gerçekten öyle bir sorun varsa da gidip çözsünler işlerinin adı ne niye bu kulübü yönetiyorlar o zaman?

Yürü bre köroğlu. Bu cenk amansız olacak..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Muhabirler kendini daha ne kadar rezil edebilir bilmiyorum, bunlara inanarak neden aptal konumuna sokuyoruz kendimizi

Ne limiti kardeşim bu takımın hocası çıkıp demedi mi bütçemiz var rahatız diye.

Limit falan kimse yemez boş yapmasınlar. Ha gerçekten öyle bir sorun varsa da gidip çözsünler işlerinin adı ne niye bu kulübü yönetiyorlar o zaman?
35 m geldi boey bakambudan. Hocayı da bizi kandırdıkları gibi kandırıyorlar kardeşim kombine şampiyonlar ligi geliri bir sürü daha gelir nerde noldu Nakit akışı neden sağlanamıyor kimse bilmiyor adam 60 gün olmuş daha lise ilk okul arkadaşları ile toplanıp şampiyonluk kutluyor kafayı yememek elde değil paralar nerde kimse bilmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt