Burak elması sevmiyoruz başarısız buluyoruz onun aldığı topçular sayesinde ayaktayız boeyi o aldı barışı o aldı Nelson u o aldı başarısız hamleleri pahalıya patlayan transfer olmadı maaş olarak elden çıkarabiliyoruz , bu yönetim şu an ağzımıza ediyor gidecekler panikle saçma sapan maaşlar verecekler elimizde kalacak oyuncular . Aldıklarını gençlere bakın bi hangisinde ışık var hangisi bonservis kazandırır . Bu taraftar burak elması rezil ederek gönderdi bunları tefe koyup göndeririz böyle devam ederlerse hepimizin ruh sağlığını bozdular . Kardeşim sen neden hojbergi alamıyorsun 14 m verip ikna edemiyorsun oyuncuyu eğer bize ikna edemiyorsan bende yöneticilik yaparım veririm parayı gelmezse türkiyeyi istemiyor derim sen neden 30 m isteyen takıma 3 m teklif edip takımın pr ını yerin dibine düşürüyorsun göreceksiniz bunlar mc tominaya bile 5 m falan teklif etmişlerdir adam pl de 11 başlıyor. Bu riva paraları nereye gitti boey bakambu paraları nereye gitti 35 m Nakit girdi takıma ortada para yok kombine falan hiç saymıyorum floryayı da riva gibi gidip hediye edecekler ben başımıza geleceği biliyorum
SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi