Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
daha köhn'ün üç kuruşluk taksitini yatırmayan/yatıramayan adamların verdiği teklifi kim ciddiye alır?

olacak belli. barış'ı satıp peşinat oluşturacaklar ve saçma sapan adamlara saçma sapan ücretlerle sözleşmeler yapacaklar.
Yemin ederim 1 sag beke okum kimseyi almasinlar satmasinlar yeter.

Sene icinde her seyi bok etmenin yolunu bulurlar gerci bi sekilde

Burhan Can Terzi:””Galatasaray’da limit problemi var ama bunu bile taraftara anlatamadılar.”
arkadaş o zaman en başından BİR GAZETECİ OLARAK yazsana limit yok diye.

50 günde 100 tane adam getirdin kulübe, bin tane haber yaptın. madem limit yoktu yazsaydın ya!

Geçen sene fener slazai ve ardayı sattı bizim boeyden gelen para ile aynı paraya denk geliyor bu ikisi adamlar bu paralar ile takım kurdu takım bizde paralar nerde bilinmiyor hala başkanımız şampiyonluk kutluyor

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mali divan ne zaman bilen var mı? Neredeymiş bu paralar öğrenelim, benim aklıma direkt başkanın koyduğu paraları almış olabileceği geliyor. Bu kadar gelirden 3 kuruş kalmaması normal değil. Şimdiden bu haldeysek, sene içinde maaş ödemelerindeki gecikmeleri düşündükçe şampiyonluk falan hayal geliyor

Mali divan ne zaman bilen var mı? Neredeymiş bu paralar öğrenelim, benim aklıma direkt başkanın koyduğu paraları almış olabileceği geliyor. Bu kadar gelirden 3 kuruş kalmaması normal değil. Şimdiden bu haldeysek, sene içinde maaş ödemelerindeki gecikmeleri düşündükçe şampiyonluk falan hayal geliyor
Kasımda da artık tek biraya dönmedi mi olay? İbrasızlık çok zor, mali yönden ibra etmemek gerekiyor çünkü

Tahmin ettiğimizden kısa sürecek dursun'un başkanlığı..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Bu arkadaşı herhangi bir konu hakkında pek ciddiye almayın. Bildim bileli hiç bir dediği çıkmayan biri. Eğer başkan adaylığına hazırlanan güçlü bir aday çıkarsa medyaya değil camia içinde konuşulsa bile kısa olur. Örnek: Erden Timur ilk seçimde aday olacağını hissettirirse bu seçim sürecine girilmesini hızlandırır.

Son düzenleme:
"biz her iki kulübü de kızdıracak ne yapmış olabiliriz?
iki kulüpten kastım rennes ve zenit.
her ikisi de bugün benzer şekilde transfere konu olan futbolcuların resimlerini kapak yaptı.
gelin alın anca resmini alırsınız gibi hasmane tutum içine girdiler.

gerçekten öğrenmek için soruyorum.
parası olan alıcının ve satmaya meyillli satıcının olduğu bir ortamda işler nasıl bu hale gelebiliyor?
biz adamların anasına falan mı sövdük arkadaş yani gerçekten aklım almıyor.
ne yaptınız adamlara nasıl düşmanca tavır içerisine girdiler ?"
(21 Temmuz 2024 00:12 · timoti )
Muhtemelen kulüple anlaşmadan oyuncularla anlaştık.

en çok neye üzülüyorum biliyor musun?

bak geçen "gs tarihinin en iyi onbiri" gibi bir konu vardı. gs'ın şu anki ilk onbirinden 3 ya da 4 adam ciddi ciddi TARİHİN en iyi onbirine girecek düzeyde oyuncular. kimi daha duygusal olur daha nostaljik oyuncuları yazar vs ama inan min 2, max 4 oyuncu girer bu kadrodan. en kötü 5 oyuncu ilk 18'e kesin girer.

şu seviyede bir kalite 20-30 yılda bir denk gelir. bu kaliteyi doğru yönetip, çok değil ya, iki-üç nokta atışı takviye ile, ligde üst üste şamiyonluklar, üst düzey gelirler ve ciddi bir avrupa başarısı gelmesi işten bile değildi.

ama şu kadronun denk geldiği yönetime bak anasını satayım. en çok buna üzülüyorum. göz göre göre ya.

Bu arkadaşı herhangi bir konu hakkında pek ciddiye almayın. Bildim bileli hiç bir dediği çıkmayan biri. Eğer güçlü bir başkanlığa hazırlanman bir aday çıkarsa medyaya değil camia içinde konuşulsa bile kısa sürür. Örnek: Erden Timur ilk seçimde aday olacağını hissettirirse bu seçim sürecine girilmesini hızlandırır.
Bir arkadaşım var yönetime ve UA'ya yakın geçen sene bu konuda baya sıkıntı olduğunu anlatmıştı bana. Cenk'in ağzından duyunca evet biraz mesnetsiz kalıyor iddialar ama sonuçta genel kurul üyesi bizden daha çok sey duyuyordur.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Stada sponsor bulunamadi diye 1 milyar tlnin altina imza atip daha fazlasi verilirse aradan cekilirim diyen (cekildi de) adami transferlerden para calmakla, komisyonculukla itham eden ve buna goz yuman şerefsiz oğlu şerefsizler bugunlerin bas sorumlularidir

Ben onu da istemiyorum kimseyi satmasınlar Berkan yunus falan tamamen döndü zaten dubois oynasın sağ bektede . Barışı ve sanchezi bu yönetim satmasın pl nin izlediği emini 2.5 m ye anlaşan adamlar bunları kaça satar kim bilir

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hadi Limit var diyelim bu zamana kadar neden oyuncu satılma ugrasinda bulunmadın diye sorsak bu sefer gtten ne uydurulacak diye düşünmeden de edemiyorum
Limit yok olayı yalan ya. O geçen sene öyleydi. Bu sene limit var gayet. Hiç bir zaman bir Trük kulübünün çıkarıp masaya 1 oyuncu için peşin 10-15 milyon euro koyamaz hepsi taksitle alır. Belli ki bu beceri yok. Asıl büyük sorun ise her yaptıkları işin medyaya verilmesi.

Stada sponsor bulunamadi diye 1 milyar tlnin altina imza atip daha fazlasi verilirse aradan cekilirim diyen (cekildi de) adami transferlerden para calmakla, komisyonculukla itham eden ve buna goz yuman şerefsiz oğlu şerefsizler bugunlerin bas sorumlularidir
Daha fazla vereni de kendi bulduğunun altını çizmek lazım. Bir başkası olsa sponsor için uğraşmaz benden fazla veren varsa gelsin diyip PR’ına dönüştürürdü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt