Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wendel olayı ayrı komedi, adamlar 25-30 dan aşağı inmiyolar belli zaten, paran yoksa ne diye Rusyalara gittin.

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eren dinkçi olayını ben baya bi araştırdım yabancı basın türk basın bütün haberlerini okudum eren dinkçi bizim gündemimize geliyor adamın çıkış maddesi var zaten fatih demireli falan direk bağlarız adamı sonra dursun Özbek yönetimi boeyden falan baya para geldiği halde bu adamı çözmüyor seçime gireceğim diyor ve adam elimizden kaçıyor gidiyor. O kadar eminim ki wendele 3 m Nakit teklifi veren adamlar bizi hangi menegere hangi takıma nasıl rezil ediyordur kimlere ne teklifler vermişizdir adamlar gösterip gülmüştür

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Seçime giricem diyor kısmına kanıt yollamazsan rapor aticam sana

Bu hafta 2 transfer gelmez ise cevap çok basit. Dursun özbek istifa etmeyeceğine göre transferler ile ilgilenen 3 arkadaşı görevden alıp oraya iş bitirebilen birisini getirecek. Bunuda yapmaz ise kendisi gidecek

Oguz Aydın rezilliği, Emin Bayram'ın satışı konularından belliydi para olmadığı amam şu an çıkıp para yok diyemiyorlar. Çünkü gelir belli de gideri taraftara da açıklaması gerekecek.
Kongrede lise faşizmi olmasa, aklı selimle yönetilen bir kulup olsa o paralar fazla fazla sorulur, cunku ortada ciddi bir gelir var gider olarak bilenen maaş ve kuş kadar bonservis var.
Fakat şu an adaya yapılacak tadilat kongre üyelerinin çoğu için herşeyden önemli.
Galatasaray'da kongre üyelerinin önemli bir kısmı kulube fayda sağlamıyor sadece kulubun ona sağlayacaklarından faydalanmak için üye oluyor. Diğer takımlarda yonetim, kongre uyeleri gercekten kulup icin birseyler yapıyor. Begen begenme kuş kadar Beşiktaş bile şu dönemi yonetmek için kaynak bulup sen bulamıyorsan, liseliler olarak kulubu biz kurduk diye gezmeyeceksiniz.
Ben şahsen iki kongre üyesi tanıyorum. Birisinin sporla alakası yok, tek forma almamıştır, bedava olmadıkça tek maça gitmemiştir ama o üye ben olamıyorum.
Diğeri daha beter açık bir şekilde Beşiktaş taraftarı ama Galatasaray'da kongre üyesi.
Sonra hala siz 1 milyon forma diye taraftara yüklenin...

Koskoca Galatasaray Doue denen çocuğun maskarası olmuş, gelmek istemiyorsa ne bekliyorsun hani senin B, C, D planın yokmu, şimdi baştan yeni oyunculara yönelecekler bir 15-20 günde böyle geçer.

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence douenin olaylara dahli yok, rennes yönetimi bizimkilerin iş bilmezliğini gördü, bastırdıkça bastırıyorlar

Bizde nasıl limit problemi var onu anlamıyorum ?

Seçime giricem diyor kısmına kanıt yollamazsan rapor aticam sana
Kardeşim ben okuduğum haberlerden çıkarım yapıyorum başta da yazdım bunu bu haber haftalarda basında gezdi yorumcular değerlendirdi üzerine aynı dönemden bir kaç hafta önce tüm taraftar ayaklandı sağ bek sol bek istedi o zamanda seçim muhabbeti yapıp kimseyi almayacaklardı kiralık alırız seçime girecsğiz diyorlardı baskıyla köhn alındı burda ben kafamdan haber mi uyduracağım okuduğum izlediğim haberleri söylüyorum çarşaf çarşaf konuşuldu bunlar . Erden timur sıcak para akışını sağlıyordu sponsor falan diye geçen sene yaz sezonunda ondan alabildik o kadar maaşlı adamı sonra adam el çektirildi geldiğimiz durum ortada menajerler ile iyice kötü olacağız geçen dursun Özbek başkanlık sürecinde olduğu gibi futbol da transferde pr işidir sen boey satıp bakambu satıp başkanlık seçimi için adam almayacaksın sonra basına haber göndereceksin yaz transfer sezonuna ayırdık parayı diye çarşaf çarşaf haber yaptıracaksın sonra yaz gelecek yine aynı Nakit sıkıntısı var diyeceksin bunu yavaştan kendi muhabilerlerine haber yaptırıyor ben bu filmi daha önce izledim

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şikeciler 40-50 milyonluk transfer yaptı limitleri bizden düşük neyin limitiymiş o :d

Mesela bu Emin'i taraftar baskısından satmadılar da hiçbir hazırlık maçında falan da görmedim. Sebebi nedir açıklama yaptılar mı?

BCT eğer Dursun'a laf gelmesin diye kıçından limit uydurması yapmıyorsa bende bir şey bilmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt