Oguz Aydın rezilliği, Emin Bayram'ın satışı konularından belliydi para olmadığı amam şu an çıkıp para yok diyemiyorlar. Çünkü gelir belli de gideri taraftara da açıklaması gerekecek.
Kongrede lise faşizmi olmasa, aklı selimle yönetilen bir kulup olsa o paralar fazla fazla sorulur, cunku ortada ciddi bir gelir var gider olarak bilenen maaş ve kuş kadar bonservis var.
Fakat şu an adaya yapılacak tadilat kongre üyelerinin çoğu için herşeyden önemli.
Galatasaray'da kongre üyelerinin önemli bir kısmı kulube fayda sağlamıyor sadece kulubun ona sağlayacaklarından faydalanmak için üye oluyor. Diğer takımlarda yonetim, kongre uyeleri gercekten kulup icin birseyler yapıyor. Begen begenme kuş kadar Beşiktaş bile şu dönemi yonetmek için kaynak bulup sen bulamıyorsan, liseliler olarak kulubu biz kurduk diye gezmeyeceksiniz.
Ben şahsen iki kongre üyesi tanıyorum. Birisinin sporla alakası yok, tek forma almamıştır, bedava olmadıkça tek maça gitmemiştir ama o üye ben olamıyorum.
Diğeri daha beter açık bir şekilde Beşiktaş taraftarı ama Galatasaray'da kongre üyesi.
Sonra hala siz 1 milyon forma diye taraftara yüklenin...