Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nerde kardeşim nerde yazıyor bunlar hangi bilançoda veya yayınladıkları ekonomi planında yazıyor noldu bu paralar

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kap'ta bilançolar paylaşılıyor. Geldikleri ilk sene 900 milyon TL civarı zarar yapmıştık, geçen sezon ise 600 milyon TL kar(9 aylık dönem) yaptı Sportif AŞ.

IMG_6090.png

Ne yoğun gündem maşallah, 24 saatte atılan tek tweet günaydın twitleri

Eren dinkçi olayını ben baya bi araştırdım yabancı basın türk basın bütün haberlerini okudum eren dinkçi bizim gündemimize geliyor adamın çıkış maddesi var zaten fatih demireli falan direk bağlarız adamı sonra dursun Özbek yönetimi boeyden falan baya para geldiği halde bu adamı çözmüyor seçime gireceğim diyor ve adam elimizden kaçıyor gidiyor. O kadar eminim ki wendele 3 m Nakit teklifi veren adamlar bizi hangi menegere hangi takıma nasıl rezil ediyordur kimlere ne teklifler vermişizdir adamlar gösterip gülmüştür

Koskoca Galatasaray Doue denen çocuğun maskarası olmuş, gelmek istemiyorsa ne bekliyorsun hani senin B, C, D planın yokmu, şimdi baştan yeni oyunculara yönelecekler bir 15-20 günde böyle geçer.

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray tarihinin en güven vermeyen yönetimi ile karşı karşıyayız galiba.

Nereye baksam "bunlar kimseyi alamaz, bunlar bir haltı beceremez" diyor insanlar. Ki ben de aynı fikirdeyim.

Kap'ta bilançolar paylaşılıyor. Geldikleri ilk sene 900 milyon TL civarı zarar yapmıştık, geçen sezon ise 600 milyon TL kar(9 aylık dönem) yaptı Sportif AŞ.
Riva projesini diyorum hani real seviyesine gelecektik ekonomik olarak öyle vaatler verilmişti seneler önce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt