Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Zeki Sanchez Nelsson Köhn
Torreira Vecino
Ziyech Mertens BAY
İcardi

Artık elimizdekileri korusak yetere doğru gidiyoruz. Vecino - Zeki hamlelerini, kimin gelip gittiğinden bağımsız olacağını düşünüyorum.​

Erden Timur’un 2 yıldır şu adamlarla uğraşarak başarılı olması gerçekten mucize.

Sponsoru kendi buldu
Parayı cebinden verdi yetmedi
Transfer pazarlığını kendi yaptı.
Florya da futbolcuyu kendi motive etti.

Yetmedi bildirileri hazırladı

O da yetmedi gidip en önemli zamanda başı önünde kendini siper etti.

Diğerleri ne yaptı o zaman?

Hiç bir şey.

Kıskanıp dedikodu üretti. İktidarda iken muhalefet etti. Senin 2. Başkanına hakaret ve tehdit yağarken sevgi iklimi dedi sessiz kaldı.

Şunu bir şirket çalışınına yapsa 1 gün durmaz kimse adam 2 sene şuna dayanıp Galatasaray menfaati şampiyonluk dedi durdu.

O adamı o basın toplantısında gözleri dolu dolu hale getiren kimse acı çekmeli. Bunun lamı çimi yok. Bu kadar vefasızlığa, aymazlığa gelemiyorum. Ayıptır günahtır be.

Kendini başkan sanan adam icraya verip başkan oldu. Riva’yı borcun faizine meze etti. Florya’yı kaybetti rahmetli Cengiz zorla aldı.

Seni sevmiyoruz. Sevmeyeceğiz. Değil 2 şampiyonluk alıp 45 gün kutlasan, 10 sene alsan (ki afedersin yanından geçemezsin) bu kafa ile, yine efsane olmayı bırak yanından geçemeyeceksin.

beceriksizler
madem transfer yapamıyorsunuz, okan hoca da koca dünyada kafayı 5 futbolcuyla bozmus vaziyette, tamam ok
bari fbjknin falan transferlere salça olun, piyasa arttırın falan, itlik yapalım az
kendimize faydamız yok, karşıya zararımız olsun bari

11 senede Tek düzgün haber kaynağımız gökmenin ve iskender baydarin oldugu amkspordu.
1000009575.jpg

Erden Timur’un 2 yıldır şu adamlarla uğraşarak başarılı olması gerçekten mucize.

Sponsoru kendi buldu
Parayı cebinden verdi yetmedi
Transfer pazarlığını kendi yaptı.
Florya da futbolcuyu kendi motive etti.

Yetmedi bildirileri hazırladı

O da yetmedi gidip en önemli zamanda başı önünde kendini siper etti.

Diğerleri ne yaptı o zaman?

Hiç bir şey.

Kıskanıp dedikodu üretti. İktidarda iken muhalefet etti. Senin 2. Başkanına hakaret ve tehdit yağarken sevgi iklimi dedi sessiz kaldı.

Şunu bir şirket çalışınına yapsa 1 gün durmaz kimse adam 2 sene şuna dayanıp Galatasaray menfaati şampiyonluk dedi durdu.

O adamı o basın toplantısında gözleri dolu dolu hale getiren kimse acı çekmeli. Bunun lamı çimi yok. Bu kadar vefasızlığa, aymazlığa gelemiyorum. Ayıptır günahtır be.

Kendini başkan sanan adam icraya verip başkan oldu. Riva’yı borcun faizine meze etti. Florya’yı kaybetti rahmetli Cengiz zorla aldı.

Seni sevmiyoruz. Sevmeyeceğiz. Değil 2 şampiyonluk alıp 45 gün kutlasan, 10 sene alsan (ki afedersin yanından geçemezsin) bu kafa ile, yine efsane olmayı bırak yanından geçemeyeceksin.
Sadece bunlarda değil takımın hakkını 2 sene boyunca tek başına savundu kendini siper etti benim hatırladığım 2 tane kritik konuşması var.

22/23 sezonu Alanyaspor maçından sonra her ne kadar özür dilesede o sert konuşması sonrası hakemler aleyhimze bir süre karar veremediler tam tersi düzgün maç yönetmeye başladılar.

22/23 sezonu Adana Demirspor maçından sonra yine üst üstte gelmeyen kırmızı kartlar sonrası yine sert bir konuşma yapıştı o günden sonrada yine düzgün yönetim oldu.

Eğer bu iki sert konuşma olmasa muhtemelen MHK üstümüze daha çok çıkacaktı bu da şampiyonluktan ederdi.

Bence 2 adam alınıp çözülecek gibi değil; ellerine aldıkları her şeyi mahvediyorlar. Daha nelere sebep olacaklarını göreceğiz, özellikle maaşların yatmaması başta olmak üzere. Mevcut oyuncularımızdan alacağımız verim düşecek, takım içindeki arkadaşlık ortamı eriyip gidecek, vb. Yatırım yapan yöneticiyi bir kenara bırakın, elde edilen paralar da kayboluyor. Tedirgin olanları anlıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt