- 4 Ağustos 2009
- 90.102
- 71.000
- 5.188
Geçen hafta hocayı çıkarttılar, bu hafta bunu. Haftaya Icardiyi çıkartırlar.Dursun da İbo’yu öne sürerek tepkilerin hedefinin tek noktaya odaklanmasını sağlıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen hafta hocayı çıkarttılar, bu hafta bunu. Haftaya Icardiyi çıkartırlar.Dursun da İbo’yu öne sürerek tepkilerin hedefinin tek noktaya odaklanmasını sağlıyor.
Akanım ringde başına bir darbe falan almadın dımıVecino+zeki ho, gecmis olsun
Forumun yarısı bunların vizyonuna sokmak ister diye düşünüyorum.Düzenlede ceza alma yasak bu![]()
Artık o yönden bir beklentim yok, transferi uyguna bitirebilecek bir komite değil. Zaten Cenk Ergün'ün geçmiş transferleri belli. Sadece Okan hoca için eksikleri alabilsinler başarı olur onlar adına SergOnun ihtimali başından beri çok fazla,ama kaça biter artık Allah bilir
Haluklarda.O değilde gerçekten X'te süleyman rodop nevzat gibi karakterleri engelleme kampanyası yapmak lazım. Bu bok çukuru kurutulmalı..
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Emir islam, Gala haber birde rusça isimli bir bebe. Paralel şeyler söylüyorlar aslında. Hatip gaz kaçağını bulsun önce. Içerden akıyor haber.. Bunlar Çetinçalıya Zenit 30dan aşağı inmiyor haberi yaptırırlarken hepsi 18-20 bandı diye haber giriyordu.Space de bir arkadaş her gün wendel hk detay detay bilgi veriyor, peşinat taksit vs vs.. Nasıl oluyor bu iş..
Yarısı mi %98 i falan olur oForumun yarısı bunların vizyonuna sokmak ister diye düşünüyorum.
Masadan kalkmak doğru karar. Adam CR gibi tiplere giriyor sen kimsin abi. Bu kadar zaman kaybettirilmesi yanlış oldu. Ama oyunculuk anlamında o kadar boklamam ben.Çocuk iyi falan değil. Menajerin istediği şeyi yapsın. Son sözü sen söylersin. Jelert günlerdir antremana çıkmıyor. Galatasaray çok sevdiği için mi hayır ama demek ki hem iyi teklif yaptık hem de İstanbul'u açtı baktı arastirdir beğendi.
Vecino ismini ortaya atan serefsiz kimdi yabanci hesapti , seversin sevmezsin gs camiasini karistirmak icin attigi kesin ACİL İFSA VE YASAK GELSİN
Davinson için geçen sene Spartak Tottenham ile 15 milyon € anlaşmıştı ama Davinson gitmedi Rusya’yaDavinson Sanchez zenit'i takip etmeye başlamış. İster misin bunlar Sanchez 'le wendel'i takas etsin.
Doue bitti haberi girmelerini eleştirmiyorum, ona inanmışlardır girmişlerdir. Bak bu haberi 3 sat önce girdiler son dakika diye,Yav hatipoğluna inanmış bunlar da, napsınlar onların dediğini yazıyorlar. Ha şu kepazeleri savunmaya devam ederlerse bizzat gider yüzlerine tükürürüm.