Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Clauss ve Veretout EYTlilerini çakıp geçer Cenk Ergün.

Benim bakipta bizim icin mümkün gördüğüm futbolcular :jelert ve rabiottu. yalan yok bende

Onun ihtimali başından beri çok fazla,ama kaça biter artık Allah bilir
Artık o yönden bir beklentim yok, transferi uyguna bitirebilecek bir komite değil. Zaten Cenk Ergün'ün geçmiş transferleri belli. Sadece Okan hoca için eksikleri alabilsinler başarı olur onlar adına Serg

Bizim yöneticiler talip oldukları oyuncuya Galatasaray kulübünün kim olduğunu anlatamıyorlar. Sıradan bir Rennes kulübünün oyuncusu Galatasaray adını duyunca havalara uçmalı uyku uyuyamamalı

Space de bir arkadaş her gün wendel hk detay detay bilgi veriyor, peşinat taksit vs vs.. Nasıl oluyor bu iş..
Emir islam, Gala haber birde rusça isimli bir bebe. Paralel şeyler söylüyorlar aslında. Hatip gaz kaçağını bulsun önce. Içerden akıyor haber.. Bunlar Çetinçalıya Zenit 30dan aşağı inmiyor haberi yaptırırlarken hepsi 18-20 bandı diye haber giriyordu.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Muslera, Dubois,Nelsson, Abdül,Köhn, Torreira,Demirbay
Barış, Mertens, Kerem
İcardi.

Süper kupa maçı ilk 11’imiz.

Çocuk iyi falan değil. Menajerin istediği şeyi yapsın. Son sözü sen söylersin. Jelert günlerdir antremana çıkmıyor. Galatasaray çok sevdiği için mi hayır ama demek ki hem iyi teklif yaptık hem de İstanbul'u açtı baktı arastirdir beğendi.
Masadan kalkmak doğru karar. Adam CR gibi tiplere giriyor sen kimsin abi. Bu kadar zaman kaybettirilmesi yanlış oldu. Ama oyunculuk anlamında o kadar boklamam ben.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vecino ismini ortaya atan serefsiz kimdi yabanci hesapti , seversin sevmezsin gs camiasini karistirmak icin attigi kesin ACİL İFSA VE YASAK GELSİN

nicola schira

türk taraftarlarının ciğerini biliyor ve etkileşim için ne gerekiyorsa yapıyor

dün burda can isimli bir renktaşa da anlattık

aklınızla yönetimin olduğu gibi bu etkileşim fahişelerinin de dalga geçmesine izin vermeyin

Yav hatipoğluna inanmış bunlar da, napsınlar onların dediğini yazıyorlar. Ha şu kepazeleri savunmaya devam ederlerse bizzat gider yüzlerine tükürürüm.
Doue bitti haberi girmelerini eleştirmiyorum, ona inanmışlardır girmişlerdir. Bak bu haberi 3 sat önce girdiler son dakika diye,

Hatipoğlu bunlara yarın geceye kadar süre verdik diyip sonra da çıkıp kamuoyuna masadan kalktık demeyeceğine göre apaçık uydurma haber girmişler.

Ben herseye rağmen bu hafta sonuclanacagini düşünüyorum 1-2 transferin.

Bu sezon muhtemelen kadroda hiç düşünmediğimiz yabancı oyuncularımız:

Tete: 10.750.000€ - 3 Sezon

Oliveira: 5.500.000€ - 2 Sezon

Cicaldau: 1.800.000€ - 2 Sezon

Dubois: 1.800.000€ - 1 Sezon

Morutan: 1.250.000€ - 2 Sezon

Toplam: 21.100.000€ Net Maaş.

Bunlar öyle yüzsüzler ki Doue gündemimizde deyip paralı askerlerine “GS yönetimi Doue’ye rest çekerek elini güçlendirmek için gündemimizde değil dedi” diye haber yaptırır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt