Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok acemice açıklamalar son iki maçta wendel olğanüstü oynamış takımının en iyi oyuncusuymuş falan filan..

Çoğunluk doue olmadımdiye seviniyor.

Ama derdimiz doue değil ki. Bunlar bi halt beceremezler. Dursun kendi gibi 2 adamı getirmiş koymuş transfer yapsınlar diye. Jim Carrey&Jeff Daniels. Aynılar. Bunlara değil oyuncu kız bile verilmez.

Bizim acilen bu yönetimden kurtulmamız lazım. Yoksa iş işten geçmiş olacak.
O tipitip adamlar senden benden zenginler ama bu işte bir terslik yok mu?

Cenk ergun için kritikti bu donem,sicti ne yazikki.asil sınavı agustos 19da ,o zaman da para savuracagi için eleştirilecek,deger umarım alınan futbolcuya

Bu sezon muhtemelen kadroda hiç düşünmediğimiz yabancı oyuncularımız:

Tete: 10.750.000€ - 3 Sezon

Oliveira: 5.500.000€ - 2 Sezon

Cicaldau: 1.800.000€ - 2 Sezon

Dubois: 1.800.000€ - 1 Sezon

Morutan: 1.250.000€ - 2 Sezon

Toplam: 21.100.000€ Net Maaş.
Morutan ne alaka?

Screenshot_1.webp

Doue bitti haberi girmelerini eleştirmiyorum, ona inanmışlardır girmişlerdir. Bak bu haberi 3 sat önce girdiler son dakika diye,

Hatipoğlu bunlara yarın geceye kadar süre verdik diyip sonra da çıkıp kamuoyuna masadan kalktık demeyeceğine göre apaçık uydurma haber girmişler.

Veya biz süre verirken , bunlar süre başlar başlamaz gelmiyoruz diyor, bizde vazgeçtik diye takılıyoruzdur

Biri bunlara nerde oldukları hatırlatır diye umuyorum. Korkum bir ay sonra dursunun kardeşinin floryada takıldığını görmek

Sabitzer de de oyuncu tamam ama kulübü fazla istemis.benim temmuz başında aldığım duyum buydu.sabitzer,hojbjerg,wendel imkansiz isimlerdi.mc tominay ve rabiot daha da imkansız bu heriflerle

Yahu oyuncuya boşuna saldırmayın, hikaye anlatıyorlar.

Aylarca oyaladık sizi diyecek halleri yok ya. Ya oyuncuya bok atacaklar, ya kulübe, ya ailesine, ya menajerine..
Rennesi ikna süreleri uzun sürdü. Menajer bağlantısı olan ertan ve yasaklı diğer öküz herif bile anlaşıldı demişti. Bunlar menajerlerle çalışıyor. Oyuncu dansözlük yaptı çok net abi neyi anlamiyorsunuz. Bu adamlar vasıfsız evet çok uzun sürdü bu iş ama ertanlar falan net olmayan şeyi girmiyor çünkü direk kuluplerle iş yapan menajerlerden haber alıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt