- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Şampiyonlar Ligi'nde Bayern ve ManU'ya kök söktürmüş kulübü 2 ayda rezil rüsva ettiler. Köyferans seviyesi Rennes takımından ayar yedirdiler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O tipitip adamlar senden benden zenginler ama bu işte bir terslik yok mu?Çoğunluk doue olmadımdiye seviniyor.
Ama derdimiz doue değil ki. Bunlar bi halt beceremezler. Dursun kendi gibi 2 adamı getirmiş koymuş transfer yapsınlar diye. Jim Carrey&Jeff Daniels. Aynılar. Bunlara değil oyuncu kız bile verilmez.
Bizim acilen bu yönetimden kurtulmamız lazım. Yoksa iş işten geçmiş olacak.
Yemezlerrrrr dursunnnn yemezlerrrrr, gi-de-cek-sin.Dursun da İbo’yu öne sürerek tepkilerin hedefinin tek noktaya odaklanmasını sağlıyor.
Ben de öyle düşünüyorum. Wendel iptal diyemediler.wendel de iptal bu arada alamayacağımız kesin olduğu için rahatca ismini verdi..
Morutan ne alaka?Bu sezon muhtemelen kadroda hiç düşünmediğimiz yabancı oyuncularımız:
Tete: 10.750.000€ - 3 Sezon
Oliveira: 5.500.000€ - 2 Sezon
Cicaldau: 1.800.000€ - 2 Sezon
Dubois: 1.800.000€ - 1 Sezon
Morutan: 1.250.000€ - 2 Sezon
Toplam: 21.100.000€ Net Maaş.
Doue bitti haberi girmelerini eleştirmiyorum, ona inanmışlardır girmişlerdir. Bak bu haberi 3 sat önce girdiler son dakika diye,
Hatipoğlu bunlara yarın geceye kadar süre verdik diyip sonra da çıkıp kamuoyuna masadan kalktık demeyeceğine göre apaçık uydurma haber girmişler.
Yahu oyuncuya boşuna saldırmayın, hikaye anlatıyorlar.250k maas alan herife 1.2m verdik götü başı oynamaya başladı. Sen kimsin köpek
Neden yasaklı, dediği çıkıyor dedi bir kaç arkadaşGalahaberin yasağı kalksın bence
Rennesi ikna süreleri uzun sürdü. Menajer bağlantısı olan ertan ve yasaklı diğer öküz herif bile anlaşıldı demişti. Bunlar menajerlerle çalışıyor. Oyuncu dansözlük yaptı çok net abi neyi anlamiyorsunuz. Bu adamlar vasıfsız evet çok uzun sürdü bu iş ama ertanlar falan net olmayan şeyi girmiyor çünkü direk kuluplerle iş yapan menajerlerden haber alıyorlarYahu oyuncuya boşuna saldırmayın, hikaye anlatıyorlar.
Aylarca oyaladık sizi diyecek halleri yok ya. Ya oyuncuya bok atacaklar, ya kulübe, ya ailesine, ya menajerine..
Gala haber vecino haberi yaptı 2 gün önce saçmalamayın artıkGalahaberin yasağı kalksın bence