Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.902
- 8.584
- 2.068
Dün gece dedim zaten Okan hocayı da ateşe atacaklar, ama yedirmeyiz, Okan hocam sende işini yap şu çapsızları sakın haaaa savunma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmiyorum yasakmış valla. Ams her seferinde o dedi Doue istemiyor Türkiyeyi falan kişisel islerim var diyip strasbourg ile marsilyaya haber ucurmuslar biz gidicez gelin alin elinizi çabuk tutun diyeNeden yasaklı, dediği çıkıyor dedi bir kaç arkadaş

Alamayacağımızı ifade etmeye çalıştı aslında. O cümleler bilinçaltından dökülenler, olacağına o da inanmıyor.çok acemice açıklamalar son iki maçta wendel olğanüstü oynamış takımının en iyi oyuncusuymuş falan filan..
bir miktar gecikmeyle, hata yapmadan, en iyi oyunculari secmeye calisiyoruz diyorlar. lutfen guvenelim diyecegim bi gulme geliyorİbonun açıklamalarından sonra sizi bilmem ama ben ikna oldum
Kesinlikle transfer yapamayacaklar

Yalandan transferlet yapılır Ağustos ayında filan menajer önerisiyle ya sakatlık geçmişi can sıkıcı ya da menajerin bir yere satmaya çalıştığı oyuncularıİbonun açıklamalarından sonra sizi bilmem ama ben ikna oldum
Kesinlikle transfer yapamayacaklar
asdasassfadDoue'yi yine almisik, hayirli olsun
Savaş Çorlu: "Guela Doue transferi yüzde 99.9 bitti."