Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ilk is Baris'i satacaklar. Ona da bi kulp bulacaklar.

Hocanin israrla istedigi adami sen nasil alamiyorsun? Icardi'yi, Avrupa kupalarina bile gidemeyecekken getirdik ulan. Ne anlatiyon Ibrahim? Ne kaprisinden bahsediyon Ibrahim? Agustosa geldik. Allah'in butun laneti ustunuze olsun.

Abi gitsinler. Ne olur gitsinler. Tarihe gorevi en erken birakan, kovulan, defedilen baskan ve capulculari olarak gecsinler. Transfer istemiyorum, sampiyonluk istemiyorum. Ben iyi dwgilim lan. Sinir katsayim cok yuksek. Kufretmemek cok zor.

Kamp bitti hala transfer bekliyoz.

Simdi de cikar kesin sey der: “Yaz transfer döneminin son günlerini bekliyoruz, daha makul fiyatlara alabilecegimiz oyuncular olur”.

Daha önce izledik bu filmi.

İbo'yu görünce Kuzey Güney hapishane sahnesi aklıma geliyor. Kuzey diyor ya senin ben bıyığını

Hocanin hazirlik macindan sonraki aciklamalarindan douede bi bok oldugu belliydi

Şu adamı bile sinirlendirdiler artik bu konuda

İbonun açıklamalarından sonra sizi bilmem ama ben ikna oldum
Kesinlikle transfer yapamayacaklar
bir miktar gecikmeyle, hata yapmadan, en iyi oyunculari secmeye calisiyoruz diyorlar. lutfen guvenelim diyecegim bi gulme geliyor

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunlar umarım Barış Alper'i Davinson'u filan satmaya çalışmazlar Allah yüzümüze baksın da ciddi bir alıcıları olmasın ilk gelen resmi teklifte yarı parasına filan satarlar

Douenin tipinden bile belli,bi bokları oldugu arkadaşta.jelerti sevmisken üvey ana gibi getirdiler doue haberini basimiza

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt