Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden Timur gideli cok oluyor :)
Bıyıklara güvenelim

IMG_6529.webp

Jelert icin bizden net 10-11 koparirlar. Ben simdiden size söylüyorum sonradan isyan etmeyin
Eder bence, şamp ligi görmüş istikrarlı sağ-sol bek oynuyor genç taş gibi topçu. Allah aşkına muhasebeye girip durmayın şu beceriksizlere bahane vermeyin. Yeter artık ya, çocuk istiyor burayı alın gelin,2-3 milyonun pazarlığı falan yetti bitti artık, beyse parası al gel.

Adamın oynadığı takım geçen sene gurubu bizim üzerimizde bitirdi. Irın kırın etmeyin hakkaten parası neyse verip alıp gelsinler.

AWB olmadi
Assignon olmadi
Doue olmadi
Jelert olmayacak

Evet bakalim kimi getirecekler

Wendel baya imkansiz artık.mc tominay da nasıl olur bilemedim

Kredi kartlarına bile taksitleri kaldırıyorlar bize kimse taksitle futbolcu vermez.

Açıklamaları Wendel kısmı hariç en azından iyi açıklamalardı, Wendel'in de olmayacağı belli sonuçta. Lakin bu açıklamalara 1-2 hafta önce olmalıydı. Doue'de anlaşmadan ilk caydığında bu açıklamaları yapsa o zaman belki bu tepkiler de olmazdı. Görüşmelerin daha gizli olması kısmı zaten söylenen ve eleştirildikleri kısımdan biri buna dikkat çekti ama bunu söylemek ile gizli yürütmeyi becermek farklı şeyler, Cenk Ergün falan işlerin içindeyken bu gizliliği becerebileceklerini hiç sanmıyorum. İşin sonunda icraat hala 0. En yakın zamanda icraat yapılmadığı sürece de haklı olarak daha sert eleştiriler gelecek.

bu adam bu kadar çelişkili konuşuyorsa listemizde yok dediği vecinoyu da alır

Eder bence, şamp ligi görmüş istikrarlı sağ-sol bek oynuyor genç taş gibi topçu. Allah aşkına muhasebeye girip durmayın şu beceriksizlere bahane vermeyin. Yeter artık ya, çocuk istiyor burayı alın gelin,2-3 milyonun pazarlığı falan yetti bitti artık, beyse parası al gel.

Adamın oynadığı takım geçen sene gurubu bizim üzerimizde bitirdi. Irın kırın etmeyin hakkaten parası neyse verip alıp gelsinler.
Ben gram muhasebe yapmıyorum hocam. Buradaki muhasebecilere söyledim zaten. Ben başta bile oyumu jelert e attım zaten.

Wendelle açıklamalari da skandal bu arada almak istedigi adama diyorki kulup medyasinda wendel 1 super kupa 1 lig macinda olağın üstü mukemmel oynadi iste buda bizim çok iyi tespit ettigimizi gösterir. Zenit demez mi bunun ustune 30 istiyordum kardeş ama haklısın çok iyi herif tamda dedigin gibi 40 oldu o :asd:
Wendeli alabilecegimizi dusunen varsa unutsun bu açıklamalar üstüne.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt