- 1 Ağustos 2009
- 46.532
- 48.783
- 4.708
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mc Tominay ı alalım Bissaka kalsın, bence bu yazın kilit ismi Mc Tominay OnurumMcTominay Wan Bissaka ikilisine 40 m öyro verip bu işi neticelendirelim derim
Eder bence, şamp ligi görmüş istikrarlı sağ-sol bek oynuyor genç taş gibi topçu. Allah aşkına muhasebeye girip durmayın şu beceriksizlere bahane vermeyin. Yeter artık ya, çocuk istiyor burayı alın gelin,2-3 milyonun pazarlığı falan yetti bitti artık, beyse parası al gel.Jelert icin bizden net 10-11 koparirlar. Ben simdiden size söylüyorum sonradan isyan etmeyin
Ibo giderse o da vazgeçer ya da isteklerini arttırır.İbo git Jelert’in gönlünü al, babacan tavırla sergile, bir evlat gibi bağrına bas.
Olabilir mi öyle bi şey Azizim? Lütfen olsun çünküMc Tominay ı alalım Bissaka kalsın, bence bu yazın kilit ismi Mc Tominay Onurum![]()
Küçük sistem takımı mı. Sesli gülerim buna dostum.küçük bir sistem takımından gelipde tutan bir nelson var!
YemedimOyuncu romayı istiyomus ve bizi kullanmis
Yok doğru buYemedim
İçimin yağları eridi be. Oh sonunda direkt söylendi şu. Okan hoca'yı yemeye kalkarlar şimdi.

Ben gram muhasebe yapmıyorum hocam. Buradaki muhasebecilere söyledim zaten. Ben başta bile oyumu jelert e attım zaten.Eder bence, şamp ligi görmüş istikrarlı sağ-sol bek oynuyor genç taş gibi topçu. Allah aşkına muhasebeye girip durmayın şu beceriksizlere bahane vermeyin. Yeter artık ya, çocuk istiyor burayı alın gelin,2-3 milyonun pazarlığı falan yetti bitti artık, beyse parası al gel.
Adamın oynadığı takım geçen sene gurubu bizim üzerimizde bitirdi. Irın kırın etmeyin hakkaten parası neyse verip alıp gelsinler.
Wendeli alabilecegimizi dusunen varsa unutsun bu açıklamalar üstüne.Wendelle açıklamalari da skandal bu arada almak istedigi adama diyorki kulup medyasinda wendel 1 super kupa 1 lig macinda olağın üstü mukemmel oynadi iste buda bizim çok iyi tespit ettigimizi gösterir. Zenit demez mi bunun ustune 30 istiyordum kardeş ama haklısın çok iyi herif tamda dedigin gibi 40 oldu o![]()