Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
F6EB9DF7-9142-4E16-8A83-82F0EAED468E.webp

Ayrıca bu gün gidin jalerti alın bize katkı vereceği net belli

Hem kendi takımlarında hem milli takımlarda görev alan, takımlarının vazgeçmek istemediği oyuncular. Süreci uzatanlardan biri bu. Kamuoyu, gündem, baskı arttıkça talepler değişiyor.

ilgilendiği oyuncunun biri 30 dk süre almış milli takımda diğeri de 4 senedir milli takıma gitmiyor :asd: by çelişki yaw tam

Zaha veya Ziyech satılmazsa kanat transferi yapılmaz büyük ihtimalle..
Muslera
Kabore-Nelsson-Abdülkerim-Köhn
Torreira-Lemina
Ziyech-Mertens-Zaha
İcardi

du olmaz bu olur.. olmadıysa olmadı ayın yirmisi başkasını bitir öyle çık ekrana.. hiç olmadı iyiye gitmiyor.. acemilikler.. yani şu anda elde var sıfır..

21 yaşında herif ne istemiş olabilir yani 8 M Eu maaş mı istemiş mesela

her şey tamam ama Gardi abiyede 4 M euro mu istedi mesela

21 yaşındai adamın iknasını engelleyen ne olabilir (Star adayı değil sonuçta - standart fransız bi genç)

Oğlum zaten ülkenin nüfusu 6milyon. 6milyonluk ülkede kaç kopenhagli bekliyorsun 5milyon mu?
Ne varsa Kuzeyli de var deyip Jelert bir de şu çok övülen Nanasi'ye toplam 15-18+ bonus milyon euro bonservis verip alınsın ben razıyım ikisinin toplam 1 yıllık maaşları1.5 milyon civarı olur zaten.

Şu akılcı transfer işine dönmeliyiz. Maaş bütçemiz fazla kabarık.

Aha Lemina muhabbeti başlamış yine. Ben de seviyorum, oyun tarzı da uyar, fena değildir falan ama... Bu herif İngiltere'de sakatlanmaz sakatlanmaz, bize gelir yine iki maçta bir sakatlanır diye korkuyorum açıkçası...

Doue'nin bizi istemediğine nereden ikna olduk adam burada Cl oynayacak transfer yapacak alacağı 4-5 katı maaşa girmiyorum bile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt