- 3 Haziran 2015
- 56.742
- 65.878
- 4.143
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fransa lig 2 de güzel topçular var orta sahaya caenden lebreton alınabilir bide sol bek bulunur uygun maliyet

Sinirlerim bozuldu rtaş ya yanlış yazmışım ben sağ bek olucakRenktaş Okan hoca sol bek de alalım dediği an İbrahim Hatipson kalp krizi geçirir. Sağ bek ve orta saha alamadık daha ne sol beki![]()
by çelişki yaw tamBundan isteyenler
Ben oldum olasi bizim basini sevOhhhhhhhhh
Renktaş tüm milli takımlardan neredeyse daha fazla taraftarımız var ama bi kupamız bile yok![]()
Oğlum zaten ülkenin nüfusu 6milyon. 6milyonluk ülkede kaç kopenhagli bekliyorsun 5milyon mu?
%100 katılıyorumBaba Wendel Kerem Demirbay ın iyisi, bize o tarz oyuncu değil Mc Tominay gibi bir oyuncu lazım. Temposu hırsı gücü ile sürklase ederiz orta sahayı
Bundan isteyenler
Ne varsa Kuzeyli de var deyip Jelert bir de şu çok övülen Nanasi'ye toplam 15-18+ bonus milyon euro bonservis verip alınsın ben razıyım ikisinin toplam 1 yıllık maaşları1.5 milyon civarı olur zaten.Oğlum zaten ülkenin nüfusu 6milyon. 6milyonluk ülkede kaç kopenhagli bekliyorsun 5milyon mu?