Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen maç ziyechin ilkyari bastan sona resital vermesi 🥰 insan bir çalım atar veya güzel bi gol atar,sadece onla kalir..biz nasıl biseye sahibiz 🥹

Şimdi 7-8 milyon versen Demirbay'ı da satın alırsın Berkan'ı da. İkisini birden almaya kalsan 15 milyon euroya çözersin toplamda.

Ama bir futbolcu hem Demirbay hem Berkan gibiyse 40 milyondan aşağı alamıyorsun.

Liverpool gelip dese ki mesela, Barış Alper'i 40 milyona ya şimdi bize verin, ya da alın size 20-25 milyon euro, 1 yıl daha sizde oynasın sonra bize gelsin.

Hangisini tercih edersiniz.

Florya peşkeşi için gelen badem hesaba konulan bşoke ile şaşkına döndü.Para ile savurup kral olacakken parasızlıkla beceriksizliği ortaya çıktı.
Gardi reis yaparsa yapar üzmeyin Gardiyi

Barış satışı bekleniyorsa saçmalıyorlar.Barış sap kanatta sağ ayaklı heryerde oynayabilen joker oyuncu.Madem aklımda satış vardı ki biz zaten teklif geleceğini biliyorduk o zaman neden Oğuz’a 1 milyon daha vermedin ya da başka sağ ayaklı sağ kanat almadın

Bir şey sormak istiyorum;

90'ların sonu, ben çocuktum. Galatasaray'ın parası yoktu. Oyuncular maaşlarını gecikmeli zar zor alıyordu.

2000'ler. Büyümeye başladım, lise falan. Galatasaray'ın parası yoktu.

2010'lara girdik, yine para yoktu, son gün isimler bekleniyordu fiyat düşsün falan.

2020'lere girdik, yine para yoktu.

2024. Para yok.

Niye böyle? Gerçekten tüm merakımla soruyorum bunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt