Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeter artık harbiden maden transferi beceremiyorlar deneyin şu gençleri. Hazırlık maçlarında hepsini hurra atmayın, as kadroya birer ikişer serpiştirin. Barış alper bi günde olmadı
Yav efeyi 2dir sahaya atiyo corba kadro ile.stoper berkan ve kerem demirbay,sagbek sirachan falan.boyle sey olur mu ya?metehani sagbeke cek,sirachani ortasahada bi dene gokdenizle

Yav efeyi 2dir sahaya atiyo corba kadro ile.stoper berkan ve kerem demirbay,sagbek sirachan falan.boyle sey olur mu ya?metehani sagbeke cek,sirachani ortasahada bi dene gokdenizle
Son maç 75 sonrası bütün gençleri attı sahaya. Çocuklar kim nerede oynuyor diye alışana kadar maç bitti.

exit.gif

KAP gelirse (satışlarda dahil) görüşürüz.

bir beklentim kalmadı yakın sürede.

dursun sever takımın kritik oyuncularını satıp sezona eksik takımla girmeyi

Güya altyapı projesi yapılacaktı o da yalan oldu. Madem transferde elin cebine gitmiyor her yıl 2-3 m euro altyapıya at dursun efendi. 2-3 senede 1 as oyuncusu çıkarsak ozan gibi arda gibi daha ne olsun

Son maç 75 sonrası bütün gençleri attı sahaya. Çocuklar kim nerede oynuyor diye alışana kadar maç bitti.
Neden böyle davraniyo gencler konusunda anlamadım.yusufu da saga atti mertens oyundayken,arkada sagbek sirachan :))) mustfa hekimoglu konusuyo millet,yalin oynasa baglanti oyunu ve pivot neymis gorcektik.fizigi de iyi

Neden böyle davraniyo gencler konusunda anlamadım.yusufu da saga atti mertens oyundayken,arkada sagbek sirachan :))) mustfa hekimoglu konusuyo millet,yalin oynasa baglanti oyunu ve pivot neymis gorcektik.fizigi de iyi
Daha kendi mevkisinde bile yeterliliğe ulaşmamış gençleri bambaşka mevkilerde denemek sadece bakın işte gençlere şans veriyorum dedirtmek için yapılan bi iş gibi geliyo

Yahu Barış'ı satsak bunlar parayı yok ederler. Gelen paralar bir işe yaramıyor. Boey'de gördük. Para nerede? Yok. Yerine oyuncu nerede? O da yok.

Üstüne elimizdeki Türkiye'nin en iyi kanat oyuncusunu kaybedeceğiz. Yenisini de almayı beceremez bunlar. O zaman en azından Oğuz'u almadık diye pişman oluruz işte.

Bir de giderler 25-30 milyon altına satarlar Barış'ı.

Böyle bir şey yaparlarsa yolda dursunu görüpte onu sevmeyen ne olsun.

liverpool bir adamı sağlık kontrolünden geçirecek de kimsenin haberi olmayacak

dün vecino üzerinden schira yaptı bunu

aklınızla alay ettirmeyin renktaşlar

yönetimi eleştirin yerden yere vurun da kendi aklınızla başkalarını alay ettirmeyin

bu etkileşim kevaşeleri nabza göre şerbet verir

hava pozitifse kırk tane olmayacak büyük isim yazar negatifse daha negatifi pompalar ki etkileşim alsın

kendinize saygıdan bu adamlara ve onları taşıyanlara mesafe koyun

yarın birgün liverpool barışı alsa dahi sağlık kontrolünden henüz geçirmemiştir emin olun

Daha kendi mevkisinde bile yeterliliğe ulaşmamış gençleri bambaşka mevkilerde denemek sadece bakın işte gençlere şans veriyorum dedirtmek için yapılan bi iş gibi geliyo
Özen gostermek lazim biraz,bak solbekte alternatif yok.kadir subasiyi aldi kampa,ki benim favorimdir o cocuk.hic sure almadi yav

başıboşluk olursa futbolcular kaçar dedik umarım olmaz.. kupayı dolaştıracağınıza haftalardır.. sağlam transferler yapıp futbolcularla ilgilenin..

Gökdeniz gürpüz hariç gençlerden bı beklentim yok.furkan ve ada'yı izlemedim. O çocukları da çok övüyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt