Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rabiot gelmesin. Maasi gec geldigi an anasi bizi FIFA'ya sikayet eder. Sonra mahkemelik olursak o sözlesme bize acayip ters girebilir... Cünkü ne zaman olursak kaybediyoruz.

Hafta içi bir transfer gelir 2 hafta sonra bitsne daha gelir

1 aydır Doue ile uğraşıp bitiremediğin anda elinde hemen anında bitirebileceğin alternatif bir sağ bek çalışması olmalı.
Ama belli ki hiçbir çalışma yapılmamış.
Galatasaray yöneticiliğinin her türlü avantajını kullananlar, adam gibi çalışmak zorundasınız bu kulüp için.

şuan floryada ne skandallar dönüyordur

ben mesela cenk ergünün erden timurun tüm kafilesine mobbing uyguladığını düşünüyorum

misal fatih demireline

bu yaz hiç gurbo topçu gündemde değil
niye mesela?

türk öilli takımını seçen yüzlerce gurbo var ama hiç isim yok

farih demirelini kim durduruyor?!?!?

ulan varya okadar eminim ki floryada biz skandalların sadece %10 biliyoruzdur!

ne dümenler çevriliyordur!

Ayhanda yok ortalıkda mesela hiç denk gelmedim!

James de sözleşmesini feshediyormus sao paoloda belki buralara düşer yolu

Bu rabiotun anası büyücü bir medyumu takip ediyor,korkutucu bir kadin.dursunu da bagla veronica ana
Veronique Abla‘yi Hatipoğlu’yla bir arada düşünemiyorum aklım almıyor Erden olsaydı Veronique yi dine getirmisti hanım kadin olurdu

Bu peşinat mevzusu bizim başımızı çok ağrıtır. 7-8 milyon bonservis vereceğin adama da gidip beyaz eşya alır gibi 72 ay vade yaptırmaya çalışırsan adamlar senle mi uğraşacağız birader der tabii.
Birisi satılmadan -artık bu BAY mı olur Kerem mi olur- bir şey beklememek lazım bence.

Bu yönetim mümkünse para edecek oyuncuları satmasın diyecem ama para eden her şeyi satacaklar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt