- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Halil, Taylan, Cicaldau ve Tete'yi bile gönderemedi adamlar. Üstelik yokluk olmasa Dubois bile gitmemiş olacaktı. Ne aldılar, ne gönderdiler. Başarısız oğlu başarısız adamlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kerem Sociedad derken Abdülkerim gidecek gibi gözüküyor.
Ben demiyorum yabancı basın diyor.Yine başladın adam gondermeye
Tff sınırı arttıracak gibi başımızda birileri olsa fena olmazdı copa americanın yıldızıydı adam
Emin şu 2.kampta oynasa keskeSociedad Le Normand’i 30m euro karsiliginda Atletico’ya satiyor. Apo icin 12-13m euro degerinde teklif gelirse bizimkiler kabul eder. Apo eylul’de 30 yasina girecek. Bu firsat bir daha gelmez. Eger gitmek isterse Okan hoca onay verip yerine Emin’i takimda tutar.
Eskidendi o dediğin şeyler. Bak elin yabancısı bile bir oyunda heriflerin sahte logoyu paylaşıyor. Sahte logo paylaşa paylasa veya paylastira paylastira bütün herkese karsi normallestirme operasyonu çekiyorlar.İş işten geçti diyebiliyor musun ona da ? Böyle böyle yeni neslin veya bu durumdan habersiz Avrupa'nın beynine işliyorlar. Kap ta zaten düşük açıklıyorlar onlara alıştık ama tier 1 verdiğiniz adam bile yemleniyorsa bu işte sıkıntı vardır veya o da bu düzenin içindedir.1 ve 2'de olanlar bile yemlenebiliyor veya doğrudan yabancı gazeteciler bile fonlanabiliyor. Sen transferleri yapamayıp milletin ve Rennes kulübünün bile diline düşersen böyle olur. 17 yıldır sosyal medyada her sene fener şampiyon oluyor ama gerçekte hiç de öyle olmadı. Az laf, çok iş. Erden Timur bitmiş daireleri teslim etti ama bunlar içine yakışacak mobilyaları bile dizemiyor işte.
Abi nasıl istifa ettireceksin, zamanında dursun dönemi Florya'ya yürüdü taraftar, adamlar TOMA çağırıp hiçbir şey olmamış gibi hayatlarına devam etti. Bu adam taraftarın ne dediği ile ilgilenmiyor. Dua edelim de genel kuruldaki muhalefet bir şeyler yapmaya başlasın. Yoksa 2 yılı düşünmek bile istemiyorum.
Ben özlemedim.joe pedroyu almadığı için söylenenleri ve tepkileri unutmadım,dinlensin birazvallahi ben erden timuru özledım